Noul album Code Red (Braşov, death metal) – “Dominions Of Our Deceitful Beliefs” poate fi ascultat integral mai jos.

Materialul conţine 8 piese:

01. At His Appearance Dark Red
02. Symptoms Of General Decay
03. Way Of Nibiru
04. Crowd Control
05. Neutron Collision (feat. Silviu Pop – Deliver The God)
06. Above Desolation
07. The Sixth Sun
08. Burning Wrath.