Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar agentiile de turism din toata tara au pus la punct inca de ceve vreme o gama larga de oferte de Revelion . Daca inca nu aveti un plan bine stabilit, nu v-ati hotarat unde mergeti sau cum veti intra in noul an, StiriDeBine.ro va invita la o incursiune in lumea agentiilor de turism.

Portalul infoturism.ro pune la dispozitia celor prea ocupati sa caute pe site-ul fiecarei agentii de turism in parte o sectiune de vacante tematice (luna de miere are chiar propria sa sectiune), in care puteti filtra rezultatele in functie de destinatia dorita pentru Revelion.

Daca va este mai la indemana o vacanta pe plaiuri mioritice, atunci puteti alege dintr-o serie de oferte de Revelionin diverse colturi ale tarii, cum ar fi Brasov, Olanesti, Baile Tusnad, Voronet, Sibiu sau Fagaras. Aveti de ales dintr-o serie de nu mai putin de 563 de oferte de Revelion, cea mai scumpa fiind un sejul la Brasov, intr-o vila de cinci stele, dotata cu sala de petreceri, jacuzii, sauna, piscina si bucatarie complet echipata, printre altele. Oferta cuprinde perioada 26 decembrie – 3 ianuarie si costa in total 1.800 de euro/persoana, fara masa asigurata, la care se adauga inca 300 de ron de persoana pentru masa de Revelion (copii cu varsta de pana la 10 ani beneficiaza de o reducere de 50% din pretul mesei).

La polul opus, cea mai ieftina oferta pentru un Revelion in tara costa doar 31 de euro/persoana pentru un sejur de patru zile la Baile Olanesti, unde veti fi cazati intr-o pensiune de doua stele.

Cel mai cautat in perioada Sarbatorilor este un Revelion alb, la munte. Astfel, daca de exemplu vreti sa petreceti la Moeciu, aveti de ales dintre 18 oferte de Revelion, preturile fiind intre 103 euro si 450 euro pentru un sejur de 4-5 zile. Aici, aveti de ales dintre mai multe centre de cazare, care au intre doua si patru stele si ofera si alte servicii in plus, precum sala de fitness, hidromasaj sau centru SPA. De asemenea, tarifele nu includ cazarea, dar multe dintre aceste oferte includ micul dejun si cina de Revelion.

Daca totusi frigul nu va atrage, aveti ceva mai multi bani in plus si sunteti tentati de o vacanta exotica, puteti alege intre cele sase oferte pentru un Revelion  in Bahamas, cinci oferte pentru Bermude, 41 de oferte pentru Insulele Maldive, cu preturi intre 1.477 euro si  16.009 euro,  in timp ce puteti petrece 8 zile in Hawaii cu 1990 de euro de persoana.

Un Revelion vienez intre patru si sapte zile va costa de la 82 de euro pe sejur pana la 709 euro pe sejur, iar multe dintre cele 77 de oferte au in plan si vizitarea unor atractii turistice, participarea la Concertul de Anul Nou si alte evenimente similare.

Si in Polonia, la Varsovia, puteti petrece un Revelion magic. Ofertele incep de la 140 de euro, cinci zile, la un hotel de trei stele, fara transport inclus. Totodata, la Zurich, Elvetia, puteti petrece o vacanta de iarna intre 5 si 9 zile, cu preturi incepand de la 130 de euro pana la 770 euro de persoana, pe sejur.

Oricare ar fi destinata care v-a atras cel mai mult, alegerea trebuie facuta rapid, mai ales ca majoritatea agentiilor de turism doresc un procentaj considerabil din pretul total sa fie platit pana pe data de 1 decembrie, pentru a va asigura locul.