Avansarea tehnologiei este de neoprit. Si nu spunem asta doar pentru ca in zilele noastre poti aprinde lumina din bucatarie cu o comanda vocala sau pentru ca telefonul iti recunoaste fata ca sa poti plati cu ea. Inovatia a ajuns si la cel mai avansat dispozitiv pentru fumatorii adulti: noul Iqos* ILUMA. 

Este mic (incape in buzunarul pantalonilor), este elegant si este disponibil in diferite culori. Dar cel mai bun lucru la dispozitivul Iqos este ca iti permite sa scoti fumul de pe spate. De aceea este o alternativa mai buna pentru fumatorii adulti. Cheia este ca incalzeste tutunul, nu-l arde. 

La fel ca toate marile creatii de design si tehnologie, Iqos Iluma este simplu la exterior (de unde si aspectul sau elegant), dar contine o inovatie deosebita, care este dintr-un motiv una dintre principalele caracteristici ale marcii. Tehnologia Smartcore induction system™ permite ca tutunul sa fie incalzit in loc sa fie ars. De aceea este un gadget absolut revolutionar pe piata. Tehnologia lor este la un alt nivel. 

Exteriorul sau este dominat de un design atat de atractiv incat vei dori sa-l iei cu tine peste tot. Sunt linii pure capabile sa atraga atentia din prima clipa in care le vezi. Si aici vine partea care iti va placea cel mai mult: o poti personaliza. Varietatea sa mare de culori, texturi, finisaje (neon, irizante sau metalice) si accesorii (huse, carcase…) create exclusiv pentru Iqos Iluma va permit sa creati un numar infinit de combinatii , astfel incat sa o gasiti pe cea care va place cel mai mult. . Asa ca poti avea un dispozitiv total pe placul tau. 

Daca esti un fumator adult si un fan al tehnologiei, Iqos Iluma se adapteaza stilului tau de viata. Il poti purta oricand cu tine, il poti tine in buzunarul pantalonilor sau al jachetei, ii poti contempla eleganta, explica cand te intreaba ce este (crede-ne: te vor intreba foarte des) si, mai presus de toate, o alternativa buna la tigara clasica.  

Peste 12 milioane de fumatori adulti au trecut deja la o alternativa mai buna la tigari. Iqos Iluma a sosit in Spania pentru a va insoti in munca de construire a unui viitor mai bun si pentru ca dvs. sa fiti un exemplu al acestei schimbari. 

Asa functioneaza dispozitivul „fara fum” de ultima generatie

Cu o abordare mai tehnologica, cea mai mare companie de tutun din lume investeste in cercetare si dezvoltare pentru a crea alternative la tigarile traditionale pentru cei care decid sa continue sa fumeze.

Acest gadget incalzeste tutunul (sau Heets, o linie conceputa ad-hoc pentru Iqos) prin intermediul unei foi interioare de incalzire ceramica  – care are si un strat de sticla cu piste de platina, aur si argint – si un sistem care permite Pastrarea produsului la un loc. temperatura optima (sub 350 °C) in loc sa o arda (peste 600 °C).

De la companie explica ca aceasta metoda elibereaza un vapor care, desi contine nicotina , presupune „o reducere cu 90% a substantelor toxice fata de tigarile traditionale. Si, desi clarifica ca nu este un produs inofensiv sau lipsit de riscuri si nu este destinat sa renunte la fumat , este „o imbunatatire alternativa pentru cei care decid sa continue sa fumeze ”.Obiectivul Iqos este sa „elimine arderea din ecuatie si de acolo sa genereze un aerosol care contine o fractiune din substantele toxice gasite in fumul de tutun.

Noile versiuni – definite ca „o imbunatatire substantiala fata de ceea ce am oferit pana acum –Iqos 3 si Iqos Multi  sunt cel mai recent episod dintr-o poveste pe care PMI a inceput-o acum 15 ani la centrul sau de cercetare si dezvoltare situat in Neuchatel (Elvetia). ) si care a implicat 400 de oameni de stiinta din diverse discipline si o investitie de 4,5 miliarde USD.  

Dupa doua teste la Nagoya (Japonia) si Milano (Italia) au decis sa-l extinda la nivel global: astazi Iqos are 6.000.000 de utilizatori si este prezent in 44 de tari printre care Germania, Elvetia, Spania (unde au vandut 175.000 de dispozitive), Marea Britanie, Ucraina , Israel si Coreea, Canada si, la nivel regional, Columbia, Curacao, Guatemala si Republica Dominicana.

Ultimele modele incorporeaza un design mai functional, intuitiv si mai compact si, in cazul lui Iqos 3, o reducere cu 15% a timpilor de incarcare a bateriei , care acum este de 3′ 30” intre utilizari. De asemenea, vine cu un portofoliu larg de accesorii pentru personalizarea dispozitivului, care permite pana la 576 de combinatii intre suporturi si capete, pe langa o gama larga de accesorii. Cu un profil de consumator de aproximativ 30 de ani, acest dispozitiv este deosebit de popular printre iubitorii de tehnologie.