studio videochat bucuresti

Domeniul industriei de divertisment pentru adulti este unul extrem de ofertant, care permite obtinerea unor castiguri fabuloase si accesul la un stil de viata demn de o vedeta internationala. Pentru a reusi, este insa nevoie sa alegi cu maxima atentie cadrul in care vei lucra.

Intr-adevar, este o mare diferenta intre un studio de videochat din Bucuresti care beneficiaza de experienta si de o echipa care a cunoscut deja reusita si un studio nou aparut pe piata, cu oameni care nu cunosc inca secretele domeniului si carora, prin urmare, le este mai greu sa le ofere fetelor ajutorul necesar.

Iata, asadar, cele mai bune locatii de videochat Bucuresti care apartin celui mai de succes brand din domeniu, Studio20, cu site-ul www.studio20.ro!

Bucuresti Unirii – spatiul ideal pentru a progresa!

Aflata in cladirea City Business Center, aceasta locatie dispune de 35 de camere tematice si are o suprafata totala de peste 1 500 de metri patrati. Spatiile de discutii sunt imbinate armonios cu cele de relaxare, bucatarie, cu zonele de make-up, masaj sau fitness, pentru a asigura conditii optime de lucru si, in acelasi timp, un confort desavarsit.

Modelele care isi desfasoara activitatea in acest studio de videochat din Bucuresti au reusit, de-a lungul timpului, performante deosebite la nivel international si au obtinut castiguri la care alte femei nu indraznesc nici macar sa viseze. Daca vrei sa li te alaturi, poti veni la adresa din Strada Traian, nr. 3, etaj 5, City Business Center. De asemenea, poti sa telefonezi la numarul 0786 070 050 sau sa scrii un email pe adresa [email protected].

studio videochat bucuresti

Bucuresti Victoriei – atmosfera care creeaza succesul!

Inaugurata in 2015 in Piata Victoriei, aceasta locatie a gazduit, la randul sau, unele dintre cele mai de succes modele de videochat din Bucuresti. Fiecare spatiu de lucru are o suprafata generoasa, de peste 25 de metri patrati, fiind decorate divers, ca dormitoare romantice, biblioteci, birouri, bucatarii sau dusuri. Astfel devine posibila implinirea fanteziilor cat mai multor membri de pe acele site-uri videochat, ceea ce garanteaza cresterea veniturilor.

Trainerii din domeniu, echipa de suport tehnic, managerii si modelele formeaza o echipa experimentata si au creat un mecanism care functioneaza bine si contribuie la succesul fiecarei fete nou-venite. Intr-o astfel de atmosfera, te vei simti excelent si vei progresa repede!

Adresa este pe Calea Victoriei, nr. 155, tronson 7, etaj 1. Pentru contact poti folosi si numarul de telefon 0748 777 757 sau emailul [email protected].

Double D – experienta impartasita

Acest studio de videochat Bucuresti este manageriat chiar de doua dintre cele mai de succes modele, care au obtinut castiguri impresionante si premii prestigioase pe plan international. Este vorba despre fetele cunoscute sub pseudonimul de Raquelle Diva, respectiv Devious Angel.

Ele s-au gandit sa isi deschida propriul studio, pentru a le impartasi tuturor doritoarelor cunostintele pe care le-au acumulat de-a lungul timpului. Si se descurca de minune, spre incantarea fetelor cu care lucreaza!

Daca doresti sa beneficiezi si tu de ajutorul lor, o poti face venind la adresa din Splaiul Independentei, nr. 291-293, Etaj 9. De asemenea, poti sa suni la numarul 0751 512 194 sau sa trimiti un email pe adresa [email protected].