In mijlocul agitatiei orasului Otopeni, unde timpul pare sa treaca mai repede decat oriunde altundeva, exista un refugiu linistit si plin de caldura pentru cei care au strabatut drumul vietii si au acumulat o bogata poveste de experiente. Este vorba despre AsertivO, liderul in ingrijirea si recuperarea medicala a varstnicilor din Romania, cu o experienta de peste 8 ani.

Povestea acestui centru de ingrijire si recuperare medicala a inceput in 2015, din visul concretizat al Andrei Marinescu. Dupa cautari indelungate pentru un loc potrivit si sigur pentru o persoana draga din familia sa, Andrei a hotarat sa creeze ceva unic – un loc in care batranii sa se simta nu doar ingrijiti, ci acasa.

AsertivO nu este doar un centru de ingrijire si recuperare medicala pentru seniori; este o destinatie care indeplineste toate conditiile unui hotel de 4 stele. Construit in jurul ideii de a oferi rezidentilor un sentiment de vacanta permanenta, AsertivO a devenit rapid un loc numit ACASA de catre majoritatea celor care locuiesc aici.

Cu 150 de paturi si o echipa de peste 20 de medici cu experienta, AsertivO ofera servicii medicale si sociale incomparabile. Cu o gradina de 3000 mp, centrul se desfasoara ca un colt de rai, oferind un spatiu verde si plin de viata pentru rezidenti. Dar, mai mult decat aceste facilitati, AsertivO pune accent pe calitatea vietii pentru persoanele de varsta a treia.

Servicii de ingrijire si recuperare medicala

Cand vine vorba de ingrijirea varstnicilor, AsertivO depaseste asteptarile. Fiecare rezident beneficiaza de servicii de cazare in camere cu 1 sau 2 paturi, cu aer conditionat, TV si WiFi. Cu 3 mese si 2 gustari zilnice pregatite de un bucatar sef in restaurante proprii, AsertivO pune accentul pe nutritie echilibrata.

Supravegherea video interna 24/7 si lifturile asigura un mediu sigur, iar serviciile medicale si de ingrijire sunt la dispozitie non-stop. Medic geriatru si medic de familie, kinetoterapie personalizata, terapie psihologica, asistenta sociala si multe altele sunt incluse in gama variata de servicii.

AsertivO ofera si servicii la cerere, inclusiv consultatii la medici specializati, transport cu ambulanta privata, pat medical, oxigenoterapie si multe altele. Fiecare rezident beneficiaza de personalizarea camerei sale si de activitati de socializare, menite sa pastreze un stil de viata activ si independent.

Activitati de socializare la AsertivO

Unul dintre aspectele remarcabile ale vietii pentru rezidentii caminelor de batrani AsertivO este varietatea activitatilor oferite. De la terapii ocupationale pana la meloterapie, centrul incurajeaza un stil de viata activ si social. Spatiile destinate activitatilor de terapie ocupationala, spatiul de recuperare medicala si kinetoterapie contribuie la mentinerea motricitatii si la promovarea unei vieti independente si demne pentru fiecare rezident.

Facilitati premium pentru o batranete frumoasa

Cu un lobby spatios, restaurant premium, bucatari interni pregatind mesele in concordanta cu recomandarile unui medic nutritionist, AsertivO recreeaza atmosfera placuta a unei vacante perpetue. Cu personal medical dedicat 24/7 si spatii specializate pentru activitati terapeutice, AsertivO este mai mult decat un centru – este o comunitate in care varstnicii se simt ingrijiti si apreciati.

Filosofia AsertivO: O abordare holistica pentru batranete

La AsertivO, filosofia este mai mult decat un cuvant; este modul de viata al acestei comunitati. Centrul isi propune sa ofere nu doar ingrijire medicala, ci si o experienta holistica care sa acopere toate aspectele vietii rezidentilor sai. De aceea, activitatile de terapie ocupationala si meloterapie sunt integrate in rutina zilnica, incurajand exprimarea creativitatii si mentinerea unei sanatati mintale optime.

Echipa de profesionisti, de la medici la terapeuti si asistenti sociali, lucreaza impreuna pentru a crea un mediu care sa incurajeze autonomia si independenta, adaptandu-se nevoilor individuale ale fiecarui rezident. Astfel, la AsertivO, batranetea nu este privita ca o perioada de declin, ci ca o etapa in care fiecare individ poate continua sa creasca si sa se dezvolte.

Legaturi stranse cu comunitatea si familia

Un alt aspect important al vietii la AsertivO este accentul pus pe mentinerea legaturilor stranse cu familia si comunitatea. Un lobby spatios si primitor este destinat petrecerii timpului liber si vizitelor familiilor. Aici, rezidentii si familiile lor se pot bucura de momente de calitate, contribuind la o atmosfera plina de caldura si sustinere emotionala.

De asemenea, AsertivO organizeaza evenimente speciale, cum ar fi aniversarile rezidentilor, creand astfel momente de bucurie si amintiri care sa incalzeasca inimile tuturor. Aceste initiative contribuie la construirea unei comunitati stranse si la intarirea sentimentului de apartenenta.

Implicare sociala si responsabilitate

AsertivO nu este doar un furnizor de servicii sociale, ci si un membru activ al comunitatii. Centrul desfasoara proiecte de implicare sociala si responsabilitate, oferind resurse si sprijin in domeniul ingrijirii varstnicilor la nivel local. Astfel, AsertivO devine un pilon important in sustinerea batranilor nu doar in cadrul comunitatii sale, ci si in societatea in ansamblu.

Experienta AsertivO in vreme de pandemie

In fata provocarilor aduse de pandemie, AsertivO si-a adaptat rapid serviciile pentru a asigura siguranta maxima a rezidentilor sai. Masurile stricte de igiena, monitorizarea constanta a sanatatii, si implementarea tehnologiei pentru a mentine legaturile virtuale cu familiile au fost doar cateva dintre initiativele luate pentru a depasi aceasta perioada dificila.

Viitorul AsertivO: In continuarea unei povesti de succes

Cu peste 8 ani de existenta pe piata, AsertivO a devenit un punct de referinta in ingrijirea si recuperarea medicala a varstnicilor din Romania. Cu o abordare inovatoare si o echipa dedicata, centrul continua sa evolueze si sa se extinda pentru a oferi servicii tot mai bune si mai adaptate la nevoile unei populatii imbatranite.