Mai devreme sau mai tarziu, toti ne vom confrunta cu problema pielii lasate si inestetice. Zonele cele mai sensibile sunt bratele, sanii, abdomenul sau fesele, iar pielea lasata apare ca urmare a pierderii fermitatii pielii.

Iata cum sa combati pielea lasata!

Produse hidratante

Cremele hidratante sunt foarte bune atunci cand pielea ta a avut de suferit in urma unei scaderi bruste de greutate sau in urma unei sarcini. Folosesti zilnic o crema hidratanta pe care sa o aplici pe tot corpul, dupa dus.

Produse pentru fermitate

Pe langa o crema hidratanta, ar trebui sa folosesti si un produs pentru fermitate. Pe piata exista o multime de creme, de sprayuri sau geluri care au rolul de a imbunatati fermitatea pielii.

Masaje

Chiar si masajele pot fi de folos. De exemplu, un masaj anticelulitic va imbunatati aspectul picioarelor si feselor, atat prin diminuarea celulitei, cat si prin efectul de “ridicare” a feselor. Chiar si un singur masaj anticelulitic pe saptamana te poate ajuta.

Sport

Probabil sportul este cel mai sigur “truc” pe care il poti folosi pentru imbunatatirea fermitatii pielii. Fie ca vrei sa alergi in parc, sa faci aerobic sau alte programe de cardio sau sa exersezi la aparate cu greutati, sportul este intotdeauna o alegere inspirata.

Dus cu apa rece

Un alt truc pe care ti-l putem oferi este sa faci dus cu apa rece. Vara, atunci cand este cald afara, ai putea incerca dusul cu apa foarte usor calda, sau chiar rece, daca suporti. Acest lucru ajuta la imbunatatirea fermitatii si a apectului de piele lasata.

Masaj cu dusul

Daca vrei un masaj rapid si eficient in fiecare zi, atunci achizitioneaza-ti un cap de dus cu diferite functii. Vei descoperi ca dusul va deveni mult mai distractiv, si in acelasi timp eficient pentru frumusetea ta.