Daca vrei sa scapi rapid de grasimea abdominala, medicii esteticieni au solutia perfecta pentru tine. Sa vedem care sunt avantajele abdominoplastiei!

Odata cu trecerea timpului, peretele abdominal sufera modificari. In special dupa nastere sau dupa operatii la nivelul abdomenului, exista posibilitatea formarii unui “inel” abdominal. Acesta este foarte inestetic si ingreuneaza capacitatea de miscare a femeii, insa din fericire, se poate corecta prin abdominoplastie.

Aceasta operatie este recomandata femeilor care au incercat diferite forme de a slabi si de a scapa de grasimea abdominala, insa fara niciun rezultat. In timpul operatiei se poate indeparta tegument impreuna cu un strat de tesut adipos de 10-20 cm grosime. Chiar daca transformarea este vizibila si majora, cicatricile sunt bine plasate, in pliul lenjeriei, in partea inferioara a abdomenului, fiind foarte putin vizibile.

Calitatea vietii

In primul rand imbunatateste calitatea vietii. Prin indepartarea tesutului adipos se reda elasticitatea pielii si tonusul muscular. In plus, femeia se misca mult mai usor, arata mult mai bine, iar acest lucru duce la intensificarea relatiilor sociale si la imbunatatirea relatiei de cuplu.

Stima de sine

In al doilea rand creste stima de sine. Orice femeie va avea o mai mare incredere in fortele proprii atunci cand se simte bine in pielea sa si nu mai este judecata de cei din jur.

Scadere in greutate

Un alt avantaj este acela ca produce scaderea in greutate, o data cu indepartarea tesutului adipos. Din nefericire insa, abdominoplastia nu garanteaza un abdomen plat pentru tot restul vietii, ci presupune schimbarea stilului alimentar si de viata al pacientului pentru mentinerea celor mai bune rezultate.

Dureri lombare

In plus, diminueaza durerile lombare, deoarece orice kilogram asezat pe abdomen “trage” de coloana vertebrala, provocand in acest fel dureri. Durerile de spate si din timpul menstruatiei pot fi cauzate de un surplus de kilograme in zona abdominala, insa o data cu abdominoplastia, durerile se pot imbunatati.