Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am imaginat fel si fel de clasamente in ceea ce priveste frumusetea actritelor de la Holywood. Foarte multe dintre aceste femei fatale de la Hollywood, la cat de frumoase sunt ar putea fi foarte bine manechine, dame de companie, femei de afaceri, si cu siguranta sunt femeile la care viseaza cei mai multi barbati.

Ei bine, pentru ca nu dorim sa discutam foarte mult despre frumusete, ci ne intereseaza mai mult partea financiara, in urmatoarele randuri ale acestui articol vom vedea care dintre actritele de la Hollywood au avut cele mai mari castiguri in anul 2018.

Desigur, ne aflam in anul 2019, insa pentru ca anul nu este incheiat, nu se stie cati bani vor mai castiga actritele, asa ca vom discuta despre castigurile din anul trecut.

1. Scarlett Johansson

Vaduva Neagra a lui Marvel castiga cativa dolari de la franciza Avengers. Numai rolul ei din Black Widow a crescut de patru ori castigurile lui Johansson in anul 2017. A luat acasa 40,5 milioane dolari in 2018. Asadar, tinand cont de incasarile de pe urma acestui film, se poate spune ca Scarlett Johansson nu o duce deloc rau din punct de vedere financiar.

2. Angelina Jolie

Femeia care este admirata pentru eforturile ei umanitare in zilele noastre, este de asemenea una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood.

Jolie a castigat o suma mare de bani, nu mai putin de 28 milioane de dolari in anul trecut. Deci, se poate spune si despre Angelina Jolie ca nu sta deloc rau din punct de vedere financiar.

3. Jennifer Aniston

Seria rom-com A-lister a facut anul trecut 18,5 milioane de dolari, insa dragi prieteni se pare ca renumita actrita va castiga mai multi bani in acest an, in conditiile in care sseria ei de la Apple, cu Reese Witherspoon se va plati aproximativ 1,25 milioane de dolari pe episod. Deci, anul viitor cand se vor efectua clasamente ale banilor castigati in anul 2019, asteptati-va sa o vedeti mult mai bine clasata pe Jennifer Aniston.

4. Jennifer Lawrence

De doua ori fiind cea mai bine platita actrita de la Holywood in 2015 si 2016, Lawrence a castigat anul trecut 18 milioane de dolari. JLaw nu si-a putut mentine punctul de top dupa franciza pentru Jocuri de foame.

5. Reese Witherspoon

Dragostea Americii nu este doar o renumita actrita, ci a lucrat si in spatele scenei ca si producator. In ciuda faptului ca este inca printre cele mai bine platite actrite de la Hollywood si a castigat 16,5 milioane de dolari. Venitul ei ca actrita a provenit de la Un Wrinkle in Time si de la serialul de televiziune ” Big Little Lies”.

6. Mila Kunis

Frumoasa bruneta a inregistrat castiguri de 16 milioane de dolari cu hit-uri precum Bad Moms Christmas. Spionul care m-a scapat de mine, de asemenea, s-a descurcat bine, iar totul cumulat a insemnat suma de 16 milioane de dolari.

7. Julia Roberts

Ea a facut un total de 13 milioane de dolari pentru anul fiscal 2017-2018. Actrita, de asemenea, a jucat in seria de televiziune Homecoming si este de asteptat sa-si reprime rolul de Heidi in urmatorul sezon.

8. Cate Blanchett

Frumoasa actrita australianca in ultimul an, a realizat castiguri de 12,5 milioane de dolari, in ciuda performantei medii a Oceanelor 8.  Casa cu un ceas in peretii sai si Thor: Ragnarok, reprezinta cea mai mare parte a castigurilor sale.

9. Melissa McCarthy

In ciuda faptului ca proiectele sale nu au avut succesul la care a vista, actrita de comedie a strans 12 milioane de dolari. Imaginati-va cum va arata un an bun pentru aceasta.

10. Gal Gadot

De la debutul ei cu The Fast si Furiosul 6, Gal Gadot a continuat sa devina Wonder Woman. Ea se va intoarce pentru sequel-ul ei din anul 2019, Wonder Woman 1984 . Cu un venit de 10 milioane de dolari, aceasta este prima data cand Gal a ajuns pe lista. Asadar, dupa cum se poate vedea nu doar actorii castiga sume imense de bani de pe urma filmelor de la Hollywood, ci si actritele.