Pentru a ne ingriji constant avem nevoie, din cand in cand, de produse pe care sa le achizitionam cu ceva mai multa usurinta, fara ca acest lucru sa fie o rusine.

Exista cateva trucuri care iti vor salva bugetul si care sunt la fel de eficace precum cele achizitionate din comert. Diferenta se vede in buzunarul tau.

Crema de ochi este foarte buna si pentru cuticule

O posibilitate simpla de a economisi cateva resurse financiare este aceea de a folosi crema pentru ochi hidratanta sau extra-hidratanta si pentru cuticule, avand aproape acelasi efect.

Exfoliere cu bicarbonat

O data pe saptamana incearca sa freci tenul cu degetele anterior inmuiate in bicarbonat. Este un exfoliant perfect, nu prea dur si lasa pielii un aspect proaspat .

Hidratare cu ulei de nuca de cocos

Cand iti simti fata uscata, hidrateaz-o cu putin ulei de nuca de cocos, de preferat noaptea inainte de culcare si de dimineata te vei simti reimprospatata.

Pasta de dinti homemade

Poti folosi oricand un amestec dintre bicarbonat si ulei de nuca de cocos, cu siguranta ca este la fel de eficienta ca cele existente pe piata. Pentru un gust ceva mai placut, adauga ulei de menta.

Balsam

Tot uleiul de nuca de cocos este ideal ca inlocuitor al balsamului – o jumatate de lingurita din acest tip de ulei pe varfurile parului, in timp ce acesta se usuca va oferi parului tau stralucire.

Daca firele de par se incurca, adauga printre ele ulei de nuca de cocos si piaptana dupa aproximativ o ora – nici nu va trebui sa il uzi si peria va trece lejer prin parul tau.

Indeparteaza oja fara acetona

Daca ramai fara acetona, aplica pe oja veche un “top coat” si indeparteaza cu un disc de vata – se va inmuia si primul strat care va  fi inlaturat cu usurinta.