Dacă partenerul dvs. încă se bucură de sexul solo ocazional, este puțin probabil să fie un semn că nu mai este atras de dvs. S-ar putea să aibă o dorinta de sex mare sau să se bucure pur și simplu de eliberare. Dar de ce ar alege să se masturbeze în loc să facă sex cu tine?

“Uneori ar putea fi pur și simplu o sesiune solo pentru că este în general o modalitate mai rapidă de a obține o mică ușurare dulce decât sexul, spune Fox Fox. “S-ar putea să nu vrea să vă impună dacă bănuieste că sunteți ocupata sau nu sunteti în starea de spirit. S-ar putea să se simtă obosiți și vor să se relaxeze.

Care sunt beneficiile?

În timp ce te-ar putea face să te simti confuza, dacă partenerul dvs. încă se masturbează si se uita la filme pe https://sexporno.vip/  în mod regulat, alături de sexul cu dvs., vin de fapt cu o serie de beneficii pentru sănătate:

Masturbarea te face mai bun la sex

Masturbarea poate face pe cineva mai bun la sex si il va face să se bucure de sex într-un cuplu mai mult. “Sunt un avocat uriaș pentru masturbare ca mijloc de a explora și a descoperi propriul vostru corp, ce va place și ce mișcări particulare, jucării sexuale și trucuri vă fac să vă simțiți minunați”, spune Fox. “Odată ce îți dai seama cum să te bucuri de tine, de unul singur, pentru tine, este mult mai ușor să ai satisfacerea experiențelor sexuale cu un partener dacă doriți”. O concepție greșită comună este că oamenii ar trebui să se masturbeze doar când sunt mai tineri și înainte de a fi într-o relație sexuală sănătoasă, împlinită.

Dar ca Fox explică: “Acest proces exploratoriu nu ar trebui să fie doar ceva care se întâmplă când ești mai tânăr, sau când ești singur”. Ea spune că există mulți factori care afectează răspunsul dvs. sexual în toată viața dvs .: Sarcina, nașterea, menopauza, fluctuațiile hormonale, la ce punct sunteți în ciclul dvs. menstrual, stres, oboseală, HRT și contraceptive. Medicamentele prescrise din ce în ce mai mult pentru a trata depresia, cum ar fi inhibitorii selectivi de re-absorbție a re-absorbției (SSRI), sunt cunoscute pentru a reduce dorința sexuală.

Masturbarea este bună pentru sănătatea mintală

Cercetarea Tenga a găsit un număr din ce în ce mai mare de oameni care încep să vizualizeze masturbarea ca o parte importantă de îngrijire. 64% dintre oameni au spus că au folosit-o ca o formă de auto-îngrijire. 52% a spus că și-a îmbunătățit bunăstarea, ajutându-i să se relaxeze, să-și îmbunătățească legătura cu propriile corpuri, mai mult de imaginea lor de sine (“Dacă corpul tău te face să te simți bine, ești mai probabil să te simți bine despre corpul tău,” Fox spune).

Masturbarea vă îmbunătățește încrederea

Cu cât va angajați mai mult în stimularea fizică, cu atât mai mult vă antrenati corpul sa atinga orgasme intense. Trupul dvs. în mod esențial învață cum să simtă plăcerea sexuală și să aibă un orgasm care, la rândul său, să aibă un impact semnificativ asupra relațiilor.

Masturbarea ameliorează durerea

Masturbarea duce în cele din urmă la eliberarea neurotransmițătorilor precum serotonina, endorfinele și oxitocina care aduc un sentiment de calm, precum și oferirea de ameliorare a durerii. Dr. Lakhani spune: “Fluxul sanguin rezultat la organele genitale este benefic și pentru sănătatea fizică și poate avea un impact pozitiv asupra țesutului din zonă”. Despre impactul masturbarii asupra barbatilor poti afla mai multe accesand libertatea.ro.