Timpul este marea problema a oamenilor, din toate timpurile. Lipsa lui, mai exact. Cu toate acestea, in ultima vreme, parca timpul se scurge prea repede, si nu ne ramane vreme pentru mai nimic. La sfarsitul zilei, multi dintre noi se intreaba cu stupoare cum a trecut ziua, desi nu au stat locului nici macar o clipa. Nu este de mirare ca deja dragostea parca a trecut pe plan secund, pentru ca efectiv nu mai este timp pentru intalniri si altele asemanatoare.

Cu toate acestea, oamenii nu au renuntat niciodata la dragoste, ci doar au gasit alte metode prin care sa relationeze cu ceilalti, adaptate la vremurile actuale. Una dintre ele, din ce in ce mai folosita, este apelarea la anunturile matrimoniale. Si pentru ca suntem inconjurati de tehnologie, de gadget-uri, dragostea este cautata si pe internet. Pentru cei interesati, un astfel de serviciu este si chat202.com, un site pentru romanii de pretutindeni.

Indiferent in ce colt al tarii sau al lumii sunteti, puteti apela la serviciile acestuia pentru a va gasi un prieten si, de ce nu, chiar un partener de viata. Gasiti aici anunturi matrimoniale Bucuresti, sau din toate judetele, si este imposibil sa nu aflati pe cineva cu aceleasi pasiuni si idealuri.

Sufletul pereche e chiar acolo

Cu ajutorul serviciilor oferite pe acest site, exista posibilitatea sa intri in contact cu o multime de romani din lumea intreaga, de diferite varste, cu care poti socializa, lega prietenii si, de ce nu, chiar incepe o relatie. Pentru ca la urma urmei, toata lumea isi doreste pe cineva acolo. Fie ca este vegetarian, iubeste cainii sau pisicile, adora rock-ul sau pescuitul este pasiunea lui, sigur va gasi pe cineva care sa rezoneze cu sufletul sau. Se spune ca singuratatea este cea mai grea boala, nu o lasa sa te acapareze.

Relatiile virtuale, pro sau contra?

Despre relatiile in mediul virtual, parerile sunt impartite. Sunt cei care le critica vehement, acuzandu-le ca in felul acest oamenii renunta la contactul direct, fata in fata, in timp ce altii le apreciaza pentru ca in felul acesta reusesc sa-si faca noi cunostinte, in conditiile in care din timiditate, lipsa timpului, sau alte motive, le este practic imposibil sa o faca in mod ”fata in fata”.

Socializare usoara

Oamenii de stiinta s-au aratat extreme de interesati de acest subiect, al relatiilor in mediul online, asa ca au realizat numeroase studii in domeniu. Surprinzator, aproape jumatate din cei intervievati au recunoscut ca au apelat la astfel de servicii de chat sau de anunturi matrimoninale online si au cunoscut pe cineva cu care au avut chiar si o relatie. Potrivit acestora, le-a fost mult mai usor sa relationeze online, fiind mult mai increzatori decat in realitate.

Avantajele si dezavantajele iubirii pe internet

Cei care au avut o relatie pe internet, sunt de parere ca exista atat avantaje, cat si dezavantaje la acest aspect. Principalul avantaj este ca oricine isi poate gasi pe cineva, sa aiba o relatie, chiar daca este un timid incurabil sau timpul nu este cel mai bun prieten al lui. Discutiile sunt mult mai libere, pentru ca exista si protectia anonimatului, si de aceea multe dintre constrangeri dispar. In schimb, un dezavantaj major al acestor relatii este ca individul devine oarecum dependent de aceasta socializare virtuala, se inconjoara doar de prieteni din mediul online, iar in viata reala este un singuratic. De aceea specialistii recomanda, pe cat posibil, daca s-a legat o relatie in mediul virtual, sa fie insotita la scurt timp si de o intalnire fata in fata, pentru un mai mare impact. De asemenea, un dezavantaj deloc de neglijat este procentul celor care mint pe internet, avand cu totul alte scopuri decat gasirea sufletului pereche.

Cu toate acestea, nu trebuie sa renuntati niciodata, si sa stiti ca dragostea se poate ascunde, uneori, chiar in spatele unui simplu click.