Si barbatii au dorinte ascunse pe care nu le marturisesc partenerelor. Barbatii vorbesc mai greu despre sentimentele proprii sau despre ce isi doresc sa primeasca de la femeia de langa, deoarece se tem ca ar putea fi judecati. Noi iti spunem care sunt cele mai ascunse dorinte sexuale ale barbatilor!

Sa il domini

Barbatii adora atunci cand partenera lor devine putin mai indrazneata si preia conducerea partidei sexuale. Asta denota singuranta si incredere din partea femeii, lucruri care pot fi foarte atractive si excitante pentru barbati. Asa ca data viitoare, arata-i cine-i sefa printre asternuturi!

Sex oral

Poate aceasta dorinta nu este chiar ascunsa, deoarece orice barbat isi doreste sa simta placerile oferite de un sex oral executat asa cum trebuie. Si mai mult le place atunci cand nu sunt nevoiti sa dea ceva la schimb pentru a primi sexul oral. Surprinde-ti partenerul chiar de la prima ora a diminetii cu un sex oral pe cinste!

Jucarii sexuale

Chiar daca nu vor sa recunoasca acest lucru, majoritatea barbatilor adora atunci cand femeile folosesc jucarii sexuale. Nu trebuie neaparat sa fie vorba despre un vibrator, ci pur si simplu despre o pereche de catuse, o lenjerie sexy sau un inel cu vibratii pentru penis. Ia-ti partenerul de mana si vizitati un sex shop cat mai repede!

Sex in 3

Sunt foarte putini barbatii care ar zice nu unei partide de sex cu 2 femei. Probabil ca si iubitul tau are aceasta fantezie, insa ramane la alegerea ta daca va ramane doar o fantezie sau daca ii vei indeplini dorinta. Gandeste-te foarte bine inainte de a lua o decizie!

Fii mai spontana

Barbatii adora o femeie care stie sa preia controlul si care este foarte spontana, mai ales in ceea ce priveste sexul. Lasa-ti inhibitiile deoparte si propune-i o partida de sex pe plaja, in padure sau intr-un alt loc public.

Dirty talk

Atat femeile, cat si barbatii se excita mult mai repede atunci cand aud cuvinte vulgare din partea partenerului. Vorbiti despre acest lucru si stabiliti-va limitele. Nu uita ca exista si momente in care vrea sa fiti romantici, asa ca daca nu iti raspunde cuvintelor murdare nu insista. Inseamna pur si simplu ca de data asta nu are chef de “dirty talk”.