Sa vedem cum stai cu dragostea in functie de zodie!

Berbec. In prima parte a anului, Jupiter iti va fi alaturi si exista mari sanse sa te indragostesti, asta daca nu ai deja pe cineva. Daca esti deja intr-o relatie, veti ajunge la un nou nivel, putand fi vorba despre o casatorie sau chiar un copil.

Taur. Ultimii ani nu au fost foarte buni cu taurii in ceea ce priveste iubirea. Relatii pasagere, intamplari remarcabile si lectii de viata, toate si-au avut rostul, deoarece acum vei fi gata sa te implici intr-o relatie serioasa, candva pe la sfarsitul anului.

Gemeni. Gemenii vor avea parte de o schimbare majora in ceea ce priveste viata sentimentala in anul 2015. Daca esti intr-o relatie vei incepe sa te intrebi daca este cea mai buna alegere, aceste intrebari putandu-se solda cu o despartire. Vei trece printr-o perioada de bilant sentimental, in care te vei maturiza si vei incepe sa vezi cu alti ochi sentimentul de iubire si implinire.

Rac. Inceputul si sfarsitul anului 2015 ii asteapta pe raci cu o doza mare de senzualitate si capacitate de seductie. Pluto, care va ramane in casa cuplului cativa ani, te va determina sa faci o schimbare a relatiei actuale. Fie o veti imbunatati, fie se va termina, si depinde doar de tine ce influenta va avea planeta asupra relatiei tale!

Leu. Leii singuri vor avea sansa sa isi gaseasca jumatatea chiar la inceputul anului. Cei care sunt deja intr-o relatie vor trebui sa invete sa isi respecte partenerul daca vor ca relatia sa fie una de lunga durata. Va fi un an plin de sexualitate, de situatii neasteptate si intamplari inedite pentru orice leu.

Fecioara. In primele 2-3 luni ale anului vei avea o perioada “fierbinte” in ceea ce priveste iubirea si relatiile amoroase. Apoi, vei avea parte de o perioada mai linistita, de care vei profita pentru a trage cateva concluzii. Inceputul lui august prevesteste o noua relatie si un nou inceput.

Balanta. Daca anul care trece a fost mai greu pentru balante, acest lucru se va schimba in 2015. Fie vei avea parte de o relatie noua, fie veti renaste o pasiune existenta din trecut. Totul va tine de compatibilitatea voastra in anul 2015!

Scorpion. Nici scorpionii nu prea au avut noroc in ultima perioada, insa in 2015, il vor avea pe Saturn alaturi. Te vei putea elibera de alte presiuni, ocupandu-te mai mult de sufletul tau si de relatia in care esti implicat. Daca nu ai o relatie, atunci fii atent, deoarece dragostea va veni de unde te astepti mai putin!

Sagetator. Uranus, care se afla in casa iubirii si sexualitatii sagetatorului, nu va suporta rutina si conservatorismul de pana acum. Sagetatorii vor avea parte de originalitate, variatie si imprevizibil. In 2015, vei avea destul timp sa te gandesti la actuala relatie si sa vezi daca mai merita anumite sacrificii.

Capricorn. In 2015, capricornii vor avea parte de mai multa comunicare in cuplu, lucru foarte bun, mai ales daca isi doresc sa rezolve anumite probleme. Este un an bun in ceea ce priveste schimbarile familiale (un copil sau o nunta) sau cele de domiciului (va mutati la casa noua, in oras nou).

Varsator. Pentru varsatori, anul ce urmeaza este favorabil casatoriei. Poate fi vorba doar de o cerere in casatorie, urmata peste cativa ani si de o nunta. Cuplul este foarte bine sudat si va intelegeti de minune, asa ca acesta este urmatorul pas logic. Daca nu esti inca implicat intr-o relatie, 2015 vine cu o multime de ocazii romantice pentru tine.

Pesti. Pestii vor avea parte de extreme, mai ales la inceputul anului 2015. Ianuarie si februarie vor fi incarcate de erotism, iar martie de frustrari. Prin august ai putea incepe o noua iubire sau ai putea pleca din relatie existenta, deoarece nu mai esti satisfacuta si implinita.