In era internetului si a tehnologiei smartphone-urilor, nu este surprinzator faptul ca primirea si trimiterea nudurilor nu mai este pur si simplu ceva foarte greu de obtinut. Aproape toata lumea se bucura sa faca o serie de fotografii sexy doar pentru a vedea cum arata. Cu toate acestea, nu poti sa ceri poze nud fara o conversatie de baza. 

Trimiterea pozelor nud nu este foarte complicata, dar cum ajungi sa gasesti o persoana potrivita cu care sa impartasesti aceste poze. Cu multitudinea de site-uri matrimoniale sex, datele de pe sursa matrimonialesex.com arata ca exista un top de femei singure si barbati singuri dispusi sa participe la aceste tipuri de mesaje. Iata cum sa ceri poze nud in mod corespunzator.

Nu solicita direct poze nud!

Daca simti ca nu ai o atingere magica  atunci cand vine vorba de a solicita poze nud, merita sa te gandesti de ce se intampla acest lucru. In primul rand nu poti sa ceri direct poze nud. Trebuie mai intai sa initializezi o conversatie si sa creezi o legatura cu acea persoana.

Acestea fiind spuse, a cere de fapt un nud de la cineva care nu a dat semne de interes, nu va avea niciodata rezultatele asteptate. In acest fel risti sa pari disperat, prea insetat sau pur si simplu patetic. Trebuie sa fie apelul ei si decizia ei, asa ca este timpul sa incepi sa te gandesti la un nud ca la un cadou, nu la o favoare pe care o ceri cuiva.

Nu trimite primul o poza nud!

Desi exista femei care nu le deranjeaza sa faca poze sexy ocazional, este important sa intelegi ca aceste femei sunt de fapt in minoritate. Cu siguranta nu vei inspira o femeie care abia te cunoaste daca ii trimiti tu primul o poza nud.

De fapt, cel mai bine este sa nu trimiti direct fotografii nud, mai ales daca nu va cunoasteti. In schimb, trebuie doar sa vorbesti cu ea, fa o incercare cinstita de a o cunoaste si de a vedea cum evolueaza lucrurile. Cand unei femei ii place un barbat, nu va avea nicio problema sa flirteze cu el. De acolo poti flirta inapoi si vezi unde merg lucrurile mai departe. Nu exista nici o modalitate de a forta o femeie care nici macar nu este interesata de tine sa devina atrasa salbatic de tine doar daca ii trimiti o poza nud.

Stapaneste arta de a vorbi murdar!

Daca ajungi vreodata in punctul in care filtrati, poti vedea cum decurg lucrurile intr-o discutie putin murdara. Discutia murdara se poate initia cu usurinta prin sexting si nu este neobisnuit sa implici nuduri la un moment dat. Din nou, nu forta nimic. Introduceti treptat ideea de nud. Flirteaza cu acea persoana. Pune-i intrebari sexy si vezi cum raspunde. Daca o intereseaza si isi doreste sa incerce acest lucru cu tine, atunci va veni femeia cu aceasta idee de a trimite poze nud.

De asemenea, o conversatie murdara va ajuta sa cunoasteti placerile respectivei persoane. Acest lucru poate mentine conversatia miscandu-se intr-o directie pe care o doriti si va va creste cu siguranta sansele de a putea obtine niste nuduri dulci la un moment dat. Stabilirea increderii si a te asigura ca cealalta persoana se simte confortabil cu tine este, de asemenea, o necesitate. La urma urmei, este nevoie de incredere pentru ca cineva sa iti trimita poze nud. O varianta simpla este sa apelezi la o sursa de incredere cum sunt site-urile de matrimoniale sex.

Apreciaza orice gest!

Incearca sa te abtii sa ceri poze nud. Veti avea mult mai mult noroc sa primiti o poza nud, daca o faceti pe acea femeie sa se simta frumoasa, sexy, dorita si apreciata. Crezi cu adevarat ceea ce spui. Spune-i lucruri frumoase intr-un mod cinstit, credibil. Femeile simt falsitatea de la distanta.

In cele din urma, va dori sa se vada singura prin ochii tai si asta ar putea insemna ca iti poate oferi un nud. Nu fi vulgar sau nepoliticos, mai ales daca cand ii comentezi criteriile fizice. Daca o faci sa se simta inconfortabil, va regreta decizia ei si va evita sa mai faca acelasi lucru din nou. Iar daca este vorba despre persoane de pe site-urile de matrimoniale sex, acele persoane pur si simplu nu iti vor mai raspunde la mesaje si isi vor concentra atentia spre alte persoane care le apreciaza cu adevarat.

Intr-un final este destul de important sa iti amintesti ca cineva este destul de vulnerabil atunci cand trimite o poza nud. Stabilirea tipului de conexiune adecvata este importanta, la fel ca si demonstrarea respectului si aprecierii.