Evadare, loc retras, confort sunt cuvintele care ne vin sau ar trebui sa ne vina in minte cand ne gandim la camera de baie. Raiul pentru minte, trup si suflet.

Dar ce faci cand baia de acasa da semne ca si-a pierdut prospetimea, chiar daca o cureti cu sarg zi de zi? Iti creaza mai curand disconfort. E timpul sa inlocuiesti suprafetele scorojite, rupte, patate cu unele noi. Si daca tot se face un deranj major, macar innoieste-o cu produse moderne, de calitate, din materiale bune, care sa fie expresia echilibrului perfect intre calitate si pret. Camera de baie se poate mobila cu obiecte diverse, la preturi atractive, intr-o gama larga de modele. Clasica sau amenajata modern, tematica sau banala, baia va reflecta stilul si gustul tau.

Functionalitate si design

Pentru un look modern, iti trebuie robinetarie care sa imbine fericit functionalitatea maxima cu formele geometrizate, drepte sau rotunjite. Simpla sau ornata, bateria constituie un fel de bijuterie care completeaza tinuta baii. Se folosesc baterii cromate sau alamite cu stralucire puternica. Sunt usor de curatat si foarte durabile. Lavoarul este, de asemenea, o piesa de rezistenta. Alaturi de celelalte obiecte, aduce cu sine eleganta subtila, banalitate sau sobrietate.

De lavoar depind, in buna masura, aspectul final si impresia pe care o lasa incaperea celui care o va folosi. Din portelan, din sticla clara sau colorata, in forma de scoica sau de castron, cand faci alegerea formei de lavoar, tine cont de inca un lucru. Designul impresionant sau obisnuit trebuie sa-ti faciliteze curatirea. Cand vorbim de designul camerei de baie, vasul lavoarului va fi capabil sa transforme un decor anost intr-unul spectaculos daca faci alegerea potrivita, iar locul e perfect curat.

Amanuntele sunt importante

Si dusul contribuie la aspectul unei bai cu stil. Insa, mai presus de design, acorda importanta capului de dus. Cele noi, moderne, insumeaza o gama intreaga de facilitati in obtinerea unor jeturi speciale pentru diverse senzatii. Nu vei obtine doar efectul romantic al unei ploi tropicale ci, prin reglaj, vei avea parte de revarsarea unei cascade de care ai nevoie spre a te simti complet curat la finalizarea dusului zilnic.

Placile ceramice adecvate si culorile vor intregi decorul. Oglinda de calitate constituie un finisaj remarcabil care va innobila sau, dimpotriva, va strica decorul daca te zgarcesti la cheltuieli. Lasa-ti mintea libera si creeaza o camera de baie care sa-ti reflecte cu adevarat stilul.