Andreea Balan este una dintre cele mai solicitate soliste pentru seara de Revelion. Aceasta va sustine 8 concerte, toate in Bucuresti, de pe urma carora va strange undeva in jurul sumei de 30.000 de euro.

Imediat dupa Revelion, frumoasa blonda a planificat deja o vacanta impreuna cu iubitul sau actual, pentru care va scoate din buzunar peste 20.000 euro.

„Andreea şi iubitul şi-au luat cu ceva timp în urmă biletele pentru  acest concediu romantic. Vor pleca imediat după Revelion, iar prima destinaţie este Egiptul. Urmeză Hong Kong, Boracay, Bangkok, Phuket, iar acestea sunt doar câteva locuri din traseul stabilit. Vor sta numai la hotel, vor face shopping şi se vor relaxa la soare. Abia la începutul lunii februarie se întorc în ţară”, a declarat o sursă, pentru Click!

“Andreea e una dintre cele mai cerute soliste, iar asta pentru că face un show profesionist. De Revelion, i-am aranjat toate spectacolele în Bucureşti, ca să poată acoperi uşor toate solicitările”, a declarat Florin Nedelcu, impresarul cântăreţei, pentru aceeasi sursa.