Datorita conversatiilor , in afara de a te distra, vei putea sa-ti cunosti din ce in ce mai mult iubitul . Cu toate acestea, trebuie sa stii sa alegi bine subiectele de conversatie pe care urmeaza sa le iei, deoarece de asta depinde ca ei petrec ore si ore vorbind.

Nu este un secret pentru nimeni ca partenerul nostru este unul dintre cei mai importanti oameni din  viata . Si ceea ce a inceput ca o atractie puternica pentru cineva, astazi este marea ta iubire si persoana cu care vrei sa-ti imparti viata. De aceea trebuie sa cunosti cele 10 intrebari pentru a avea o conversatie buna cu iubitul tau.

In afara de asta te vor ajuta sa stii ce vrei de la viata, relatie si chiar de la tine. Desigur, daca esti cu iubitul tau de ceva vreme, vei avea sanse mai mari sa-l cunosti mai bine decat daca te afli in fazele initiale ale relatiei. Cu toate acestea, exista cateva intrebari care va vor ajuta sa intelegeti mai bine.

Cum ar fi o zi perfecta pentru tine? Uneori ne gandim ca credintele noastre despre viata vor fi impartasite de restul lumii si nu este cazul. Trebuie sa ai in vedere ca fiecare persoana are gusturile si hobby-urile sale si trebuie sa le respecti.

Ai vreun vis in viata? Ce este?: Este o intrebare foarte utila sa stii ce asteptari si obiective ai in viata ta. De asemenea, va va ajuta sa vedeti cat de realisti sunt.

Care este cel mai important lucru pentru tine intr-o relatie? Cu totii avem o imagine idilica despre cum ar fi relatia noastra de dragoste si cum ar trebui sa fie persoana cu care impartasim restul vietii noastre. 

Te simti confortabil cu corpul tau? Este o intrebare care iti va permite sa stii cum se pretuieste iubitul tau in ceea ce priveste corpul sau. Un raspuns negativ va poate oferi informatii ca persoana respectiva nu are o stima de sine ridicata.

Ce astepti de la mine? Aceasta este o modalitate de a afla cum te vede partenerul tau. Pe de alta parte, iti va permite sa fii clar daca iubitul tau te vede ca pe un complement sau daca este o persoana dependenta sau codependenta.

Daca ai putea sa-ti schimbi casa, unde ai merge?: Aceasta intrebare iti poate oferi o multime de informatii despre locul in care partenerul tau ar fi fericit si daca ii plac orasele mari, locurile interesante sau linistea.

Te gandesti sa ai copii? Cati ai in minte?: Sunt oameni care nu vor sa aiba copii, desi acest lucru ti se poate parea ciudat. Mai bine afli cat mai curand daca impartasesti aceleasi gusturi ca si partenerul tau in acest sens.

Care este lucrul tau preferat de facut in pat? Unii oameni vor sa aiba relatii neconventionale, in timp ce altii pretuiesc afectiunea si sa se simta iubiti si admirati mai mult.

Care este lucrul tau preferat sa faci sau care ti-ai facut? Pentru acele momente de intimitate, este mai bine sa stii ce ii place cel mai mult partenerului tau. Comunicarea este esentiala in astfel de situatii.

Cata importanta acordati fizicului?: Multi indivizi pretuiesc lucruri precum, de exemplu, tratarea lor cu grija, stabilitate, inteligenta. Cu toate acestea, exista si cei care pretuiesc fizicul mai presus de toate lucrurile sau calitatile.