Sunt momente in care este greu sa diferentiem daca suntem cu adevarat indragostiti sau daca ceea ce simtim pentru o alta persoana este pur si simplu atractie sau ca ii place putin si atat. Poate ai conversatii reale si, de asemenea, iti dai seama ca atunci cand esti cu aceasta persoana timpul zboara… Dar tot trebuie sa-ti dai seama cum te fac cu adevarat sa te simti pentru ca simti o anumita confuzie.

Confuzia poate aparea atunci cand vezi o persoana si esti foarte confortabil, dar cand nu esti langa ea nu-ti este dor de el. Nu-ti face griji pentru ca in iubirea matura consta in a iubi o persoana dar in acelasi timp, a sti sa fii fara ea. Desi daca te simti confuz si nu stii daca esti cu adevarat indragostit sau nu, iata cateva chei pentru a sti daca intr-adevar este dragoste… sau nu.

Compara-l cu alti tipi cu care te-ai intalnit

Da, comparatiile sunt odioase… dar daca te intrebi cum sa deosebesti dragostea adevarata de infatuare sau de stadiul de infatuare, o modalitate buna de a o face este sa compari aceasta persoana cu alte persoane cu care te-ai intalnit anterior. Daca vrei sa stii daca este cu adevarat dragoste, compara-o fara teama cu ceilalti parteneri anteriori.

Vei sti ca te-ai indragostit atunci cand acea persoana te va face sa simti lucruri pe care nu le-ai mai simtit niciodata.

Vei sti ca te-ai indragostit atunci cand acea persoana te face sa simti lucruri pe care nu le-ai simtit niciodata pana acum, chiar si atunci cand credeai ca simti iubire. Vei fi o persoana mai dulce, mai interesanta, mai interesata de angajament, mai de incredere si, in general, mai buna. Vei crede atat de bine la acea persoana si nici nu o sa crezi ca te-ai intalnit cu alte persoane inaintea acelei persoane. Cu siguranta ti-ai fi dorit sa fi fost cu el in tot acest timp…

Imagineaza-ti ca pleci

Uneori, cel mai bun mod de a afla ce simti cu adevarat pentru cineva este sa-ti imaginezi ca pleci. Daca te intrebi cum sa diferentiezi dragostea adevarata de infatuare sau pasiune, atunci gandeste-te cum te-ai simti daca m-ai desparti de acea persoana maine… Ai plange? Te-ai simti total si complet devastat? Ai simti ca ti-ai pierdut sufletul pereche si cel mai bun prieten si nici nu-ti vine sa crezi ca ti se intampla asta?

Daca nici nu iti poti imagina cum ar fi viata ta fara acest tip, atunci acesta este un semn foarte bun si clar ca aceasta este dragostea adevarata. Si daca el simte acelasi lucru pentru tine, ceea ce desigur este ceea ce te astepti, acesta este un semn si mai bun. Daca ridici din umeri la gandul ca nu te mai intalnesti cu aceasta persoana, arata ca este doar un capriciu si nu dragoste adevarata. Este util sa va puneti aceasta intrebare si cu siguranta veti afla raspunsul imediat, astfel incat sa nu trebuie sa cautati prea mult.

Intreaba-te daca te entuziasmezi mereu cand il vezi

Stii care este modalitatea finala de a diferentia dragostea adevarata de indragostire? Intreaba-te daca esti mereu entuziasmat sa-l vezi pe acest tip. Chiar si gandul de a-l revedea te umple de bucurie si emotie? Cand te trezesti langa el, esti mai fericit ca niciodata si este persoana ta preferata?

Dragostea adevarata si pasiunea te pot face sa te simti similar

Sigur, poti zambi atunci cand aceasta persoana apare la usa ta sau cand te vezi la un restaurant, dar daca nu esti super entuziasmat cand poti petrece din nou timp impreuna, pur si simplu nu este dragoste adevarata. Vrei sa simti ca fiecare zi alaturi de el iti aduce cea mai mare bucurie din tot ceea ce ai experimentat vreodata. Vei fi chiar entuziasmat sa faci o plimbare prin cartierul tau, ceea ce ai mai facut de un milion de ori inainte, dar este mult mai interesant pentru ca esti alaturi de persoana pe care o iubesti…

Dragostea adevarata si indragostirea te pot face sa simti la fel. Te poti simti super fericit, gandurile tale pot fi consumate de acest tip tot timpul si poti simti ca ai o tona de energie tot timpul, indiferent de ce se intampla. Dar dragostea adevarata si pasiunea sunt de fapt foarte diferite si inseamna lucruri diferite in viata ta. Cand esti indragostit si este real, atunci ti-ai gasit persoana si te simti sigur de asta. Cand este doar o pasiune, chiar nu stiti cat timp veti fi cei doi in viata celuilalt, iar lucrurile sunt mult mai casual…