Daca ai avut un an incarcat si vrei sa te odihnesti sau sa te relaxezi in aceasta mica vacanta de sarbatori, poate ca ar trebui sa iti iei jumatatea si sa petreceti in doi. Noi iti oferim cateva sfaturi despre cele mai bune optiuni pe care le poti avea.

Iata unde sa va petreceti revelionul in doi!

Intr-o cabana la munte

Stim ca toate cabanele si hotelurile organizeaza petreceri de revelion, insa cu siguranta vei gasi un loc mai linistit pentru tine si perechea ta. Alege o zona mai linistita, undeva intr-un satuc pitoresc, care sa iti aduca aminte de vacantele petrecute la bunici. Veti vedea ca va veti simti mult mai bine dupa o astfel de vacanta scurta.

Pe litoralul… strainilor

Daca vrei o vacanta intr-o tara straina, atunci alege litoralul, asta bineinteles daca va place la mare. Chiar daca este iarna, exista si tari unde temperatura este placuta. In Dubai, Lisabona, Egipt sau in insulele exotice, vei gasi o vreme de primavara, numai buna pentru a te bucura din plin de caldura soarelui.

Pe partie

In cazul in care sunteti pasionati de sporturile de iarna, ati putea petrece revelionul pe schiuri sau pe placa. Veti avea parte de artificii, va veti incalzi cu un pahar de vin fiert cu scortisoara si va veti distra in doi.

Acasa, in fata semineului

La fel de frumos ar putea fi si in propria casa, in fata semineului. Dati drumul la foc, pregatiti felurile voastre preferate de mancare si petreceti-va seara intr-un mod cat mai romantic. Lumina difuza si muzica in surdina vor completa astfel seara voastra perfecta!