Daca in acest an ai ales sa sarbatoresti revelionul alaturi de colegii de la serviciu, trebuie sa stii cateva reguli nescrise. Iata ce sa nu faci daca iti petreci revelionul cu colegii!

Nu te imbata

Chiar daca sunteti in afara programului si e o petrecere, nu este frumos sa bei prea mult si sa iti pierzi controlul. Mai ales daca la petrecere va fi si seful tau, care te va privi pe viitor cu alti ochi.

Nu te da in spectacol

Chiar daca iti place sa fii in centrul atentiei la orice petrecere, aceasta nu este o petrecere obisnuita. Poate oamenii cu care iti petreci revelionul nu te cunosc atat de bine in afara biroului si nu se asteapta sa fii atat de “petrecaret”. In plus, daca vei fi clovnul petrecerii, colegii tai de birou vor avea ce sa barfeasca cateva luni dupa aceasta.

Nu injura

Indiferent ca esti provocat sau nu, este bine sa nu folosesti cuvinte urate in fata nimanui si mai ales la adresa nimanui. Injuraturile te fac sa pari un om needucat, si cu siguranta nu vrei sa lasi aceasta impresie.

Nu te lua la cearta

Poate ca nu te intelegi bine cu totii colegii, iar unul dintre ei face o remarca mai putin potrivita. Si cum tu esti ametit de la alcool, ti se pare o idee buna sa va certati. Nu trebuie sa cazi prada impulsului de moment si sa va faceti amandoi de rusine in fata intregii companii. Daca aveti ceva de impartit, asteptati pana a doua zi sa lamuriti problema. Poate colegul respectiv nici nu a vrut sa spuna anumite lucruri.

Nu vorbi de rau seful

Daca esti la o petrecere alaturi de sef si colegi, este o idee foarte buna sa nu ii barfesti sau sa ii vorbesti de rau. Vorbele tale pot ajunge si la urechile lor, iar asta nu este un lucru favorabil pentru cariera ta.

Nu-ti aduce prietenii la petrecere

Daca te-ai hotarat sa petreci revelionul cu colegii de la birou, atunci nu iti aduce si prietenii cei mai buni la petrecere. Tu cum te-ai simti daca un alt coleg si-ar invita cei mai buni prieteni la petrecere, ar sta numai cu acestia si v-ar lasa pe restul pe dinafara? Gandeste-te cu cine vrei sa-ti petreci revelionul si fa o alegere!