In acest weekend care tocmai a inceput, The Silver Church Club pregateste doua super petreceri pentru bucurestenii care vor sa uite de iarna de afara.

Prima petrecere din weekend, 90′s Arena, are loc in aceasta seara, de la ora 22.00.

“Vino, danseaza, socializeaza si interactioneaza alaturi de cei asemeni tie. Devino activ, implica-te in orice fel. Imbraca-te diferit, comporta-te diferit, gandeste diferit. Desprinde-te de grupurile compacte de oameni pe care le vezi in fiecare zi pe strada, care te agaseaza senzorial cu kitsch-ul lor” – acesta este indemnul pe care il fac cei de la The Silver Church Club tuturor celor care vor sa se distreze.

La 90′s Arena, nu va lipsi muzica buna. Este vorba de muzica anilor ’90, care se asculta intre anii 1990 si 2000. Cel mai important lucru: intrarea este libera in aceasta seara.

Butterfly Effect Night

Butterfly Effect Night este un party din ciclul “Hedonistic Space” si va avea loc sambata, 4 decembrie, de la ora 23.00.

Ingredientele petrecerii Butterfly Effect Night sunt: atitudine, pasiune, comunicare, interactiune. Dj-ii de sambata seara vor fi DJ Marcus si DJ H.

In cadrul acestor seri “Hedonistic Space“, ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiratiile celor prezenti.

“Pentru ca este ButterflyEffect Night, vei avea parte de o experienta noua: vei constata ca poti fi regizorul piesei in care joci ca actor in fiecare zi (la serviciu, la scoala, pe strada, acasa). Intai in club, apoi si in viata de zi cu zi. Dupa un timp vei constata cu surprindere ca modul de a percepe lucrurile ti s-a schimbat. Cei din jurul tau vor vedea la tine un singur lucru: ca ai evoluat. Poate nu vor intelege totul. Dar in nici un caz nu vor trece indiferenti pe langa tine“, spun cei de la The Silver Church Club.

Pentru toate evenimentele din ciclul “Hedonistic Space” care au loc in serile de sambata la The Silver Church Club, dresscod-ul recomandat este stylysh, glamour, fetish, kinky, carneval, uniforms, black tie, BDSM (lack, latex, leather), sexy, dress to impress.