Piata smartphone-urilor cunoaste o noua tendinta: oferta de telefoane Samsung second hand, complet reinnoite. Avantajele conving din ce in ce mai multi utilizatori de smartphone-uri, cu preturile mici si durabilitate. In plus, este indeplinita o cerinta cruciala pentru multi consumatori – telefoane Samsung second hand cu certitudinea garantata ca dispozitivul achizitionat isi va mentine calitatea cel putin 12 luni. Klap.ro a reunit cele mai cele mai bune modele de telefoane Samsung second hand functionale si de calitate. 

Telefoane Samsung second hand – Ce ofera?

Telefoanele inteligente reconditionate sunt telefoane Samsung second hand care au fost examinate si revizuite profesional. Rezultatul sunt dispozitive noi si complet functionale. Renovarea se efectueaza in ateliere specializate, iar aparatele sunt verificate cu atentie. Klap.ro ofera dispozitivele in stare excelenta. 

Dupa achizitie, vei tine in mana un telefon Samsung care se simte ca nou. Piata online a telefoanelor Samsung reconditionate a devenit extrem de profesionala, deoarece controalele de calitate sunt adesea standard. 

De exemplu, cumparatorii sunt protejati de deteriorarea smartphone-ului sau de livrarile telefoanelor cu defecte. Cu toate acestea, consumatorii ar trebui sa acorde atentie daca si in ce masura comerciantii cu amanuntul ofera garantii si certificari pentru dispozitive. O garantie legala dureaza un an, dar garantia voluntara a furnizorului poate varia. 

Fara indoiala un telefon Samsung second hand este o achizitie usoara pentru portofel. Pentru ca noile smartphone-uri de top au si pretul lor. La Apple, preturile pentru cele mai recente modele de iPhone sunt intre 799 de euro si 1.249 de euro, iar modelele de la Samsung sunt si ele in gama superioara de pret. 

Nu fiecare consumator isi poate permite asta. Gama de preturi pentru economii poate varia: de la doar cativa euro pana la economii de 50 la suta fata de noul pret. Practic, calitatea inalta si investitiile in telefoane Samsung second hand se remarca si in pret. 

Telefoane Samsung second hand cu performante medii

Un telefon Samsung second hand bun nu trebuie sa coste un salariu lunar. Dispozitivele de gama medie au adesea preturi intre 250 si 600 de euro. Performanta smartphone-ului este semnificativ mai buna aici, in comparatie cu dispozitivele entry-level. 

Dispozitivul functioneaza mai bine, afisajul are de obicei o rezolutie mai mare si poate fi setat sa fie mai luminos. Functiile sunt mai variate. De exemplu, senzorii de amprenta pentru deblocare sunt acum instalati din ce in ce mai mult pe dispozitive mai ieftine sau sunt posibile jocuri simple.

Clasa superioara: pentru cei pretentiosi

Modelele de clasa superioara au preturi de la 600 de euro si devin din ce in ce mai scumpe. Cele mai recente dispozitive high-end costa adesea chiar si mai mult de 1.000 de euro. Smartphone-urile de ultima generatie functioneaza fara probleme si sunt pregatite pentru toate situatiile. 

Trucuri suplimentare ies in prim-plan: incarcarea inductiva, de exemplu, sau afisajele OLED cu contrast ridicat. Diferentele semnificative fata de smartphone-urile mai ieftine sunt deosebit de evidente in camera sau in jocuri. Cei care apreciaza cea mai recenta tehnologie, cum ar fi comunicatiile mobile rapide 5G, functiile AI sau recunoasterea fetei, de obicei, trebuie sa bage mana mai adanc in buzunare.