Iubirea trebuie sa fie cel mai important lucru din viata si poate singurul motiv pentru care ne incarnam in planul fizic. Suntem aici pentru a experimenta iubirea. Datorita complexitatii naturii noastre umane, s-au creat multe credinte despre iubire. Pentru multe persoane iubirea inseamna durere, ura sau un camp de lupta. Acestea sunt credinte limitate si care stau in calea descoperirii unei iubiri uimitoare in viata, indiferent daca esti singur sau intr-o relatie. 

Cele mai importante carti de tarot din Arcana Majora va indica exact ce inseamna iubirea in orice citire a cartilor de tarot de pe site-urile de tarot, asa cum este si site-ul tarot-online.ro. Iata ce indicatii ofera cele mai importante carti din Arcana Majora, care vizeaza citirea in tarot dragoste.

Tarot dragoste – Nebunul 

Ceea ce este pozitiv in ceea ce-l priveste cartea de tarot dragoste Nebunul este ca este atat de fericit in viata sa, ceva care denota un moment fericit pentru tine in ceea ce priveste relatiile. Esti optimist in ceea ce priveste iubirea, te afli intr-o stare de spirit romantica si, prin urmare, vei atrage iubirea in viata ta. Totusi, Nebunul este atat de impulsiv si uneori iresponsabil, rezultand relatii care se incheie la fel de repede cum au inceput.

Nebunul nu are propria personalitate si va fi foarte influentat de oamenii din jur. Oamenii carora li se afiseaza intr-o citire tarot dragoste cartea Nebunul cred in destin si isi vor schimba parerea despre persoanele care fac parte din viata lor. Adesea cred ca merita ceva mai bun si cauta deseori experiente noi. Nebunul de multe ori alearga dintr-o relatie in alta. Nebunul este rareori singur. Nebunul este un iubitor de libertate si doreste sa scape de relatii atunci cand acestea devin serioase.

Tarot dragoste – Magicianul

Magicianul reprezinta tipul de relatie in care aveti multe de discutat, va faceti unii pe altii sa radeti si aveti interese comune. Aceasta constituie o relatie foarte activa. Prin urmare, Magicianul va reprezenta partenerul ideal. Cand apare cartea de tarot Magicianul intr-o citire tarot dragoste si tarot online, acest lucru indica prezenta unei persoane care nu este exact ca tine, in schimb, el / ea te completeaza.

Magicianul este foarte inteligent, asa ca, pentru a te simti confortabil in aceasta relatie, trebuie sa fii si inteligent si capabil. Aceasta nu este o relatie in care te poti plictisi. De asemnea trebuie sa incepi sa te maturizezi, mai ales profesional. Magicianul vrea sa fie mandru de tine si, prin urmare, trebuie sa faci ceva demn de admiratie.  

Tarot dragoste – Imparateasa

Imparateasa este simbolul familiei, este motivul pentru care familia se reuneste in timpul vacantelor si ramane cu tine chiar si atunci cand esti departe. Doar stiind ca familia este alaturi de tine, te va face sa te simti mai putin infricosat de lumea inconjuratoare. Imparateasa este amabila si iubitoare si este frumoasa atat la interior, cat si la exterior. O astfel de relatie vine la pachet cu o caldura relaxanta si cu o stare de confort.

Daca va aflati intr-o relatie cu o persoana a carei carti semnificative este Imparateasa, sunteti cu cineva carismatic, inteligent, iubitor si amabil. Acesta este cineva care este orientat spre familie si care are grija profunda de oamenii din viata sa. 

Tarot dragoste – Luna 

Luna vorbeste despre iubire secreta sau cineva care iti ofera iubire pe ascuns. Dragostea interzisa ar putea fi cea mai dureroasa dintre experiente, iar Luna va cere sa evitati o astfel de relatie.

Luna, intr-o citire tarot online dragoste, poate indica faptul ca solicitantul este indragostit de un personaj fictiv, fie derivat din propria minte, fie din personajele vazute in filme, carti, etc. Iubirea adevarata este chiar in fata ta, dar daca nu ii dai atentie, s-ar putea sa ramai doar cu fanetiile create de tine.

Tarot dragoste – Indragostitii

Cartea de tarot Indragostitii vorbeste despre o relatie care se simte intotdeauna noua. Simti ca te-ai intalnit pentru prima data cu persoana iubita, chiar si dupa 10 de relatie sau mai mult, deoarece Universul binecuvanteaza continuu aceasta relatie, facandu-va din ce in ce mai indragostiti unul de celalalt, pe masura ce trece timpul. Exista, de asemenea, o legatura psihica intre voi. Cartea Indragostitii denota o relatie sfanta intre doua persoane, care sunt destinate sa fie impreuna.

Cartea de tarot Indragostitii semnifica o iubire atat de profunda, incat nici macar moartea nu poate sta in cale. Daca un partener moare, relatia continua. Celalalt partener rareori se casatoreste si, in unele cazuri, cealalta jumatate moare la scurt timp dupa aceea. Cu totii am auzit povestile cuplurilor in care unul moare si apoi celalalt moare de inima franta.