A gasi partenerul potrivit poate parea o sarcina descurajanta la inceput, dar se poate face. In timp ce s-ar putea sa spui ca el te va gasi in cele din urma,  poate fi nu cea mai eficienta startegie, deoarece ar putea gasi pe altcineva.

 Daca doresti sa afli cum sa gasesti partenerul potrivit, atunci citeste aici si vei afla

Traieste-ti propria viata

Cel mai bun lucru pe care il poate face orice femeie pentru a fi mai atragatoare este sa duca o viata interesanta, satisfacatoare; numai persoanele profund manipulatoare sau nesigure pee le si doresc sa fie cu cineva care nu are interese secundare, activitati, prieteni sau hobby-uri. Gandeste-te la propriile gusturi: ai prefera sa fii alaturi de un barbat care isi petrece week-end-urile, calatorind, jucand violoncel si ducandu-va la cursuri de dans sau unul care sta in sufrageria sa jucand jocuri video si vizionand serialele lui  preferate? Respecta-ti aceleasi standarde petrecand mult timp cu prietenii, urmarindu-ti propriile interese si dezvoltand noi hobby-uri.

Cauta in toate locurile potrivite

 Incepe prin a-ti imagina tipul de barbat pe care il cauti. Fa o lista cu caracteristicile unui barbat adevarat, dar ai grija sa nu te lasi prea prinsa de neesentiale (ex . brunet). Apoi, imagineaza-ti unde ar fi acel tip de barbat. Si-ar petrece timpul la un bar? Sau, mai probabil, la-i gasi jucand golf, drumetii, urmand o facultate sau urmand alte activitati similare? Fa o lista cu 10 locuri pe care ti-ai dori sa le frecventeze viitorul tau sot (de la galeriile de arta la librarii, orice dureaza atata timp cat te intereseaza in mod personal ce se intampla acolo si ai alege sa mergi acolo pe cont propriu). In cele din urma, fa un scop de a merge in acele locuri ori de cate ori este posibil – atat timp catiti continui propria viata. Probabil ai descoperit deja ca intalnesti mai multi barbati doar urmarindu-ti pasiunile! Unul din locurile potrivite este locul unde se duc mai multe femei singure din Iasi, si mai exact site-ul de matrimonialefemei. Acolo poti scrie toate caracteristicile care deja le ai pe foaie, si chiar sa-ti gasesca compatibilitate. Doar acceseaza cu telefonul si visul de a avea un partener potrivit se poate indeplini. Este pagina unde multe femei frumoase isi gasesc perechea si traiesc fericite. Cine a zis ca trebuie neaparat sa iesi din casa. Creeaza contul pe matrimonialefemei si incepe aventura vietii tale.

Treci peste durerile din trecut

A lasa ranile vechi sa se raspandeasca in relatiile noi, fie ca retraiesti aceleasi lupte de putere din nou sau din nou, fie ca te uiti la minunatul tau partener cu un ochii sceptici, este una dintre cele mai rapide modalitati prin care poti alege un barbat gresit sau sabota o relatie noua. Nu te simti niciodata ca ar trebui sa te imbraci intr-un mod provocator sexual pentru a atrage un barbat. In general, femeile imbracate intr-un mod care este fie prea sexual, fie prea prudent, castiga mai greu atentie de la barbate straini; o femeie care se imbraca intr-un mod excesiv de sexy pare ca incearca prea mult sa atraga atentia, dar o femeie care este imbracata intr-un mod prea conservator pare sa-si suprime sinele natural. Toti barbatii sunt putin diferiti, desigur, dar daca vrei sa te imbraci ca o doamna, vei atrage barbati care cauta o doamna.

Rafineaza-ti tehnica de flirt

Cele mai bune abilitati de flirt pentru barbati tind sa fie fizice. Asta nu inseamna ca ar trebui sa flirtezi prea mult dintr-o data. Cand vezi un barbat care te intereseaza, fa contact vizual si zambeste ; studiile arata ca zambetul este cel mai eficient lucru pe care il poate face o femeie pentru a arata mai atractiv pentru barbati.  Aspectul clasic pe care il vei vedea este acesta: o femeie face contact vizual, observa barbatul care o priveste, roseste si priveste in jos; apoi isi atrage curajos ochii inapoi si zambeste din nou. Continua sa faci contact vizual si sa zambesti, dar nu fi infioratoare. Daca arata timida si nu se apropie de tine dupa o vreme, da-i cu ochiul; daca pare incomod si evita contactul vizual, alege o alta tinta.