Asa cum ai nevoie de sprijinul iubitului tau in orice faci, si el are nevoie ca tu sa-l sprijini. Dar poate fi un pic confuz. Ce inseamna mai exact inseamna sa-l sprijini? Care sunt cateva modalitati simple de a-ti ajuta iubitul in momentele dificile?

Acestea sunt cateva modalitati usoare, dar foarte eficiente de a-i oferi sprijin iubitului tau, care cu siguranta vor face sa te iubeasca si mai mult.

FII FANA NUMARUL UNU

Prima modalitate de a oferi iubitului tau sprijin in orice face este sa fii cea mai inraita fana al lui. Incurajeaza-l si spune-i ca stii ca poate sa o faca. Toata lumea are nevoie de cineva care sa-i inveseleasca. Te face sa te simti mai puternic si hotarat sa te descurci cu tot ce ti-ai propus. Iubitul tau are nevoie si de asta si nu este nimeni mai bun decat tine, care-l poate incuraja.

FII ACOLO PENTRU EL

 Nu este minunat cand oamenii sunt cu tine in momentele importante? Acesta este un alt mod prin care iti poti sprijini iubitul, care il va face sa te iubeasca chiar mai mult decat o face deja. Orice ar face, fii prezenta. Daca participa intr-o liga de bowling, o echipa de softball sau o alta activitate, fii acolo cand are nevoie de tine. S-ar putea sa nu crezi ca inseamna mult, insa pentru el ar fi cel mai important lucru sa te vada ca-l sustii.

FII O BUNA ASCULTATOARE

Intotdeauna te gandesti la fete ca fiind cele care trebuie intotdeauna sa vorbeasca. Si este adevarat ca fetele sunt in general mai vorbarete decat baietii. Dar si ei trebuie sa vorbeasca uneori. Au in viata lucruri care li se intampla la fel ca tine. Fii urechea ascultatoare de care are nevoie. Chiar si atunci cand iti povesteste despre nimfomane Iasi, femei interesate de relatii intime, si care pot fi gasite usor pe aplicatiile matrimoniale, este o informatie pe care a  auzit-o la munca si  vrea sa  impartaseasca cu tine

DOAR STAI CU EL

S-ar putea sa te gandesti ca a sta cu iubitul tau nu este ceva ce-l face sa se simta incurajat, insa chiar e. Ii va placea compania ta, chiar si atunci cand va uitati doar la Netflix. Realizeaza ca nu trebuie sa fie o intalnire  romantic excelenta pentru a petrece timpul impreuna. De fapt, unele dintre cele mai bune momente se intampla in zilele obisnuite.

COMPLIMENTEAZA-L

Complimentele sunt un mare impuls pentru ego-ul tau, nu ai fi de acord? Te fac sa simti ca esti iubita. Acesta este un gest de sustinere pe care il poti oferi iubitului tau, sa-i zici cat de miunat este si cat de mult inseamna pentru tine. Dar exista un mic truc despre complimente; ar trebui sa le oferi doar atunci cand le spui cu adevarat. Complimente false sunt usor de vazut si pot inrautati situatia.

INTERESEAZA-TE DE CEEA CE FACE

Interesul despre ceea ce face iubitul tau este o modalitate excelenta de a-l face sa se simta sustinut. S-ar putea sa te simti caraghioasa cand pui intrebari, dar lui ii va placea sa explice lucrurile de care este pasionat si va aprecia ca iti pasa suficient de mult pentru a te interesa de el.

CREZI IN EL

In cele din urma, trebuie sa crezi in iubitul tau. Ai incredere in el si in capacitatea lui de a face tot ce isi propune. Acest lucru este foarte simplu, dar este foarte important. Este cel mai important pas pe care trebuie sa-l faci ca iubitul tau sa se simta sustinut. Cand va sti ca ai incredere in el, va simti ca poate cuceri toata lumea.

CONCLUZIE

Demonstrarea sprijinului face relatia mai puternica si ajuta partenerul sa se simta iubit, vazut apreciat si incurajat.