Iubirea este un sentiment intens de afectiune profunda care nu se deosebeste de orice alta emotie. Exista numeroase tipuri de iubire, inclusiv iubirea de sine si iubirea romantica. Poti lucra pentru a te iubi si a-ti arata iubirea in mai multe moduri diferite.

Daca vrei sa stii cum sa iubesti o alta persoana, citeste mai jos

Apreciaza-te

Inainte de a iubi pe altcineva, trebuie sa te iubesti pe tine insati. A invata sa te iubesti inseamna sa accepti si sa apreciezi vulnerabilitatea din interior. Ai multe calitati care sunt unice. Invata sa apreciezi cine esti si ce poti oferi. Daca ai probleme sa te iubesti, atunci lucreaza din greu pentru a te iubi. Lucreaza la increderea in sine acceptandu-ti trecutul si mergand inainte. S-ar putea sa simti ca lucrurile pe care le-ai facut in trecut te vor face sa nu te indragostesti sau ca ai prea multe probleme pentru a fi iubita. Daca un fost iubit te-a inselat cu Femei sex – E-cs s-ar putea sa te invinuiesti pentru ce s-a intamplat. Desigur nu a fost vina ta, si trebuie sa ierti trecutul si sa traiesti in prezent fericita.

Ai grija de tine la fel de mult ca si de ceilalti

Acest lucru poate fi dificil daca lucrezi la o casa de batrani sau ai copii. Aminteste-ti, capacitatea ta de a avea grija de ceilalti creste daca ai grija in mod adecvat de tine. Nu te lasa sa devii ultima prioritate; in schimb, fa lucruri pentru a arata ca iti pasa. Bucura-te de un masaj sau de o baie. Fa un lucru in fiecare zi care este doar pentru tine. Acest lucru se extinde la mentinerea limitelor si la afirmarea ,,nu”. Daca ai nevoie de relaxare, spune ca nu te vei intalni cu prietenii.

Fii recunoscatoare

Oamenii recunoscatori au beneficii pentru sanatate si raporteaza niveluri mai ridicate de fericire. Gaseste modalitati de a fi recunoscatoare pentru lucrurile care te inconjoara si, cel mai important, pentru cine esti. Gandeste-te la caracteristicile pe care le ai pe care le iubesti despre tine. Poate ca esti foarte compasiva, generoasa sau o buna ascultatoare. Poate ca inveti noi abilitati cu usurinta. Poate creezi picturi frumoase sau conectezi electricitatea ca o profesionista. Ia un moment si fii recunoscatoare.

Ai o atitudine buna

Chiar daca situatiile par negative, gaseste ceva pozitiv, mare sau mic. A avea o perspectiva pozitiva este legat de beneficii emotionale si de sanatate, cum ar o durata de viata mai lunga. Cand incepi sa ai ganduri negative, mai ales despre tine, transforma-le in ganduri pozitive. Foloseste vorbirea de sine pozitiva pentru a transforma gandurile negative in ganduri pozitive. Combate gandurile negative despre situatii noi. In loc de ,,Voi deranja daca voi merge; Sunt atat de nesofisticata! ” incearca ,,Ma simt mandra de mine ca am incercat ceva nou si am iesit”. Daca crezi ca ,,sunt atat de rea la intalnirea cu oameni”, inlocuieste cu ,,Sunt incantata sa invat noi abilitati sociale si sa cunosc oameni ca mine. Stiu ca pot reusi sa-mi fac prieteni. “

Fa lucruri care te fac fericita

A fi fericita face parte din a-ti arata dragoste. Creeaza o stare de fericire facand lucruri care te fac sa te simti bine. Fa lucruri care te fac sa-ti simti bine corpul, mintea, emotiile si spiritul. Fericirea depinde in mare masura de eforturile pentru a-ti face viata mai pozitiva. Poti alege sa meditezi , sa practici yoga , sa pictezi sau sa desenezi , caiac , drumetii, sa practici Muay Thai sau sa porti discutii pline de viata. Gandeste-te la ceea ce iti aduce un zambet pe fata si mergi sa o faci!