Accidentul aviatic in care un elicopter Smurd s-a prabusit in lacul Siutghiol i-a reamintit vedetei de tragicul accident din Muntii Apuseni, in care Adrian Iovan si-a pierdut viata.

Acum, Romanita Iovan da vina pe autoritati pentru esecul in salvarea celor 4 vietii care s-au stins in Constanta.

Incompetenţa şi nepăsarea curmă vieţi şi naşte suferinţă în sufletele noastre! De ce şi până când ?! La 20 ianuarie 2014, un avion de mici dimensiuni, BN – 2, pilotat de unul dintre cei mai buni piloţi ai României, Adrian Iovan, cu o echipă de medici la bord, aterizează forţat în munţii Apuseni la o altitudine de 1400 m. În urma impactului cu solul, toţi pasagerii, inclusiv personalul navigant, erau în viaţă!
Victimile puteau fi reperate în mai puţin de o oră dacă Ministrul Apărării Naţionale Mircea Duşa, ar fi dat ordin ca unul dintre elicopterele Puma, aflate la unitatea militară din Alba Iulia, să decoleze. Pe 24 noiembrie 2014, un elicopter Puma se prăbuşeşte în judeţul Sibiu.
La 15 decembrie 2014 un elicopter SMURD aterizează pe lacul Siutghiol, Constanţa. Nu a fost noapte, nu a fost munte, nu a fost nici ninsoare … A fost aceeaşi incapacitate de reacţie promptă şi coordonată a instituţiilor statului! Nu am înţeles nimic din tragedia aviatică produsă în Apuseni!
„, a scris Romaniţa pe contul ei de socializare.