Daca ai chef sa preiei controlul in pat, atunci ar trebui sa incerci cateva dintre pozitiile sexuale in care tu stai deasupra. Atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau, aceste pozitii sunt foarte excitante si va da posibilitatea sa schimbati ceva in dormitor.

Calareata

Barbatul sta intins pe pat, iar femeia deasupra. Este o pozitie foarte excitanta pentru el, deoarece are o priveliste minunata in fata sa. Si pentru femeie este o pozitie buna, deoarece poate controla adancimea si frecventa penetrarilor.

Calareata intoarsa

Este aceeasi pozitie ca cea de mai sus, numai ca femeia sta de aceasta data cu spatele catre barbat. In acest caz unghiul de penetrare se modifica, iar placerea simtita este mai mare, atat din partea barbatului, cat si din cea a femeii.

Pe vine

Barbatul sta intins pe pat, iar femeia sta pe vine, permitand penetrarea. Este o pozitie mai solicitanta si obositoare pentru femeie, dar merita. Se poate incerca aceasta pozitie si cu spatele catre partener, pentru diversitate.

Punctul pe i

Ambii parteneri stau intinsi, femeia deasupra. Este o pozitie ideala pentru femeile mai slabute, deoarece isi lasa toata greutatea corpului pe partener. Miscarile in acest caz vor fi din bazin, sub forma unor cercuri. Pozitia ofera si o stimulare clitoridiana, ce o va aduce pe femeie mai repede la orgasm.