Casa ta ar trebui să fie o reflectare a tuturor lucrurilor pe care le iubești. Într-un fel, ar trebui să reflecte subtil cine sunt locuitorii săi – la urma urmei, acesta este un mod eficient de a adauga caracter într-o casă. Cu toate acestea, cum îți maximizezi spațiul și te asiguri că decorul tău ar arăta potrivit în locuinta ta? Ei bine, puteți utiliza pereții goi în unele zone ale casei dvs. La urma urmei, un perete gol este o pânză goală și, la fel ca o casă care nu a fost încă decorată, este plin de o multitudine de posibilități.

Reconstruiți-vă garderoba

Este probabil să aveți în garderobă un sortiment de articole pe care nu le mai folosiți. În loc să le aruncați, folosiți-le bine, deoarece dețin un potențial bogat atunci când vine vorba de proiectarea unui perete gol. Sigur, eșarfele nu ar fi cel mai ușor accesoriu de croitorie, dar, ca imagini grafice, sunt destul de simple și pot adăuga culori vibrante la ceea ce altfel ar fi fost un perete plictisitor și gol. Căutați eșarfe cu imprimeuri interesante și pur și simplu încadrați-le și agățați-le individual sau grupate în funcție de model sau culoare. Pentru obiecte decorative unice si deosebite, vezi mai multe site-uri de profil.

Afișează colecția ta

O alta idee excelenta de decorare a peretilor goi este sa expuneți o colectie pe care o detineti pe peretele gol. De-a lungul anilor, este posibil să fi adunat niște farfurii de epocă sau o colecție de cranii de zahăr – orice! Toate acestea nu ar trebui lăsate în interiorul dulapurilor sau mansardelor unde ar acumula doar praf. Nu, aceste colecții de artă ar trebui să aibă propria lor galerie unică în casa ta. Afișați-le cu mândrie și renunțați la display-ul clasic. Pur si simplu lipiți-le direct de perete. Această abordare contemporană și neconvențională nu este doar îndrăzneață, ci adaugă mai mult caracter acasă. 

Incorporează esența naturii

Luați un indiciu sau două de la Mama Natură prin integrarea unor elemente naturale în aspectul decorativ al casei dvs. Unul dintre cele mai populare moduri de a face acest lucru este de a realiza un mozaic de perete texturat format din coaja de mesteacăn sau altele asemenea. Asigurați-vă că aceasta coaja este taiata în discuri și apoi lipita pe panouri de placaj. De asemenea, puteți folosi peretele gol pentru a vă ține plantele pentru un efect ceva mai vibrant, mai vesel și mai însorit. Asigurați-vă că peretele gol este situat într-o cameră care se scaldă în multă lumină naturală și are plantele respective așezate strategic pentru un look atractiv si deosebit.

Faceți decorul funcțional

Decorul dvs. nu trebuie să fie pur și simplu în scopuri estetice – poate fi și funcțional. De exemplu, în cazul unui birou la domiciliu, puteți utiliza peretele gol pentru a plasa o tablă de dimensiuni uriașe, unde puteți scrie planurile pentru întreaga lună. Pentru a face acest lucru, transformați-vă peretele folosind un strat de vopsea de tablă și, de acolo, puteți integra orice design minimalist pe care doriți să îl adăugați, cum ar fi un ceas de perete simplu sau altele asemenea. Nu numai că o tablă uriașă de perete este o modalitate practică de a ține evidența angajamentelor dvs. zilnice, dar este și un starter de conversație excelent pentru oaspeții dvs.