Numarul persoanelor care au un cont personal in Social Media este unul semnificativ.

Cel putin 3 din 5 oameni de pe Glob detin asadar un cont pentru recreere, in timp ce marea majoritate a persoanelor juridice (si nu numai), detin extra un cont de business asociat cu afacerea lor sau cu hobby-urile (precum bloggerii, vloggerii sau influencerii).

Asadar, in zilele noastre poti face absolut toate lucrurile pe care doresti in online, de la comandarea unor accesorii favorite, achizitia cadourilor, pana la achizitia alimentelor sau la recreere in timpul liber.

Astfel, mediul online poate fi considerat un instrument puternic de promovare, cat si o modalitate prin care poti cu usurinta sa iti faci o afacere si sa-ti schimbi statutul actual.

Daca si tu esti pasionat de tehnologie si te-ai gandit sa dai startul unei afaceri, iata cateva idei pe care le poti intreprinde de oriunde in lume, din fata unui simplu calculator.

Idei de afaceri in mediul online de la www.unlink.ro

Ai fi uimit cate idei de afaceri in mediul online poti deprinde, chiar si cu un buget zero sau mic.

Ca sa ti le putem insira pe toate ne-ar trebui o eternitate, insa am filtrat cateva dintre cele mai populare optiuni care-ti pot fi de folos pentru un start in antreprenoriat asa cum ai visat.

–  Magazin online

Magazinele online ne suplimenteaza confortul si ne indeplinesc nevoile, oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de toate lucrurile de care avem nevoie fara a mai fi nevoiti sa pierdem timp sau bani.

Astfel, poti sa-ti deschizi o afacere prin deschiderea unui magazin online, fara a fi nici macar necesar sa detii un spatiu fizic drept depozit (bineinteles, este un plus).

Poti contacta tot online diferiti furnizori astfel incat tu doar sa vinzi lucrurile sau serviciile pe care le poti oferi, cu ajutorul unei simple pagini de internet.

–  Jocuri

In timpul liber oamenii citesc sau se joaca, majoritatea preferand preponderent a doua forma de relaxare.

Astfel, iti poti deschide o afacere drept dezvoltator de jocuri astfel incat, cu fiecare descarcare, achizitii de unelte de joc samd. sa incasezi o anumita suma si/sau un procent.

Astfel iti poti creste veniturile devenind unul dintre antreprenorii de top de pe piata jocurilor de calculator, telefon etc.

–  Site-uri de socializare

Chiar daca sunt deja numeroase site-uri care s-au transformat intr-un stil de viata pentru numerosi utilizatori, o noua platforma bine optimizata poate starni interesul.

Stim deja ca fondatorul Facebook face bani cu usurinta din timpul petrecut de oameni pe reteaua de socializare, asa ca de ce n-ai face si tu asta?

– Creator de continut

Pentru ca magazinele online sa functioneze corespunzator si nu numai, exista in spate un creator de continut care stie cum sa alinieze cuvintele si cum sa le transforme intr-un element tinta capabil sa atraga atentia si sa produca bani.

Astfel, din nou, ideea unei afaceri cu si despre creatori de continut poate fi o alta idee de succes.

–  Platforme de consiliere

Nici o noua platforma de consiliere n-ar putea da gres!

Nu cand tot mai multe persoane isi descopera noi vocatii sau au o serie de nevoi pe care nu si le pot indeplini fizic. Tu le poti veni in ajutor cu ajutorul unei afaceri de consultanta si consiliere, care sa-ti aduca castigurile mult visate.