Pe piata gasesti toate dispozitivele pe care ti le doresti ca sa-ti faci viata mai usoara, de la telefoane, la calculatoare sau tablete sau orice alt dispozitiv inteligent.

In ultima perioada, multe dintre sistemele acestor dispozitive s-au modificat. De exemplu, o parte din tabletele si telefoanele existente nu vai vin cu servicii preinstalate Google, ceea ce pe multi le face sa le treaca cu vederea sau sa evite sa le achizitioneze de teama ca acest lucru ii poate limita accesul la o sumedenie de aplicatii. Adevarul este ca putin stiu de altfel care sunt beneficiile pe care le ofera aceste servicii precum si faptul ca, lipsa serviciilor Google nu va reprezenta o problema chiar si pentru persoanele care depind de acestea, daca aceste persoane au cunostinte minime de operare a tehnologiei.

Asadar, iti prezentam in ce urmeaza avantajele de care poti dispune atunci cand iti achizitionezi astfel de dispozitive fara servicii Google, precum si motivele pentru care sa le iei in considerare.

Avantajele device-urilor fara tehnologie Google

  • Operare fara griji, asemeni celor cu servicii Google

Ca sa-ti transformi un astfel de device intr-unul perfect operational, nu trebuie decat sa descarci cateva aplicatii principale care vor juca rolul de Market Place, in detrimentul Google Play. Iti descarci simplu si rapid aplicatiile dorite pe care le vei instala, astfel incat sa poti opera device-ul fara niciun fel de probleme.

  • Lipsa aplicatiilor enervante

Cu siguranta ti s-a intamplat de multe ori ca telefonul sau tableta clasica sa vina la pachet cu o serie de aplicatii preinstalate care nu-ti folosesc nicicum si iti aglomereaza memoria device-ului. Acest lucru devine de domensiul trecutului prin intermediul dispozitivelor fara servicii Google, care sunt mult mai “clean” din acest punct de vedere. In plus, o serie din aplicatiile preinstalate pot fi dezinstalate fara niciun fel de probleme.

  • Pretul

Un astfel de dispozitiv se va face remarcat inainte de toate prin pretul extrem de redus spre deosebire de alte dispozitive cu servicii Google si aceleasi performante. Astfel, de ce ai plati mai mult pentru un dispozitiv cand poti avea unul similar sau chiar si mai bun, pentru un buget mult mai redus?

  • Brandul

In general, majoritatea produselor care nu vin cu servicii Google apartin brandului Huawei, un brand care, s-a facut remarcat in ultimii ani prin performantele sale de top. Desi e un brand chinezesc la fel ca toate celelalte, performantele device-ului sunt in general mult mai bine optimizate spre deosebire de caracteristicile altora. Asadar, nu doar ca vei optine un device extrem de bine optimizat si pe deplin functional, dar vei beneficia si de un device a carui brand are un renume si o traditie pe piata.

Asadar, putem afirma drept concluzie ca teama de device-uri fara servicii Google este una pe deplin nefondata. Pin intermediul unor aplicatii simple care transforma utilizarea unui smartphone sau a unei tablete intr-o experienta similara cu cea a unui laptop sau un calculator PC, te poti bucura absolut de toate serviciile de care ai nevoie, fara exceptie. De altfel, te poti bucura si de perfomante mult mai bune, la un pret mult mai echilibrat.