Increderea in propria persoana este foarte importanta pentru oricine. iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti cresti increderea in tine!

Nu te mai compara cu alte femei

Foarte multe femei sunt complexate de felul in care arata, deoarece societatea moderna si revistele de fashion ne prezinta femei “perfecte”. Ei bine, nu este chiar adevarat, deoarece si femeile pe care le vezi in reclame sau pe podium au defecte, iar imaginile din reviste sunt 100% prelucrate pentru a arata cat mai bine.

Inceteaza sa te mai compari cu acele femei si sa fii dezamagita ca nu vei arata niciodata la fel ca ele. Obisnuieste-te cu propriul corp si cu micile defecte, iar in acest fel iti vei creste si increderea in tine.

Exprima-ti sentimentele

Neexprimarea sentimentelor adevarate duce la frustrari, iar tu nu ai nevoie de aceste lucruri. Invata sa fii sincera si spune ce crezi cu adevarat de fiecare data. Nu este bine sa iti ascunzi adevarata personalitate in fata cuiva sau de dragul cuiva, deoarece vei aduna in tine mai multe sentimente negative decat pozitive.

In plus, atunci cand spui adevarul te simti mai bine si stii ca ai facut ceea ce trebuie. Prietenii adevarati te vor aprecia pentru sinceritatea de care dai dovada, iar cei care nu iti sunt prieteni vor pleca de langa tine. Asa iti poti da seama de adevaratii tai prieteni.

Gandeste pozitiv

O gandire pozitiva face intotdeauna minuni. Nu te mai gandi la cat de prost ti-a mers anul acesta, la suferinte si la provocarile de la job. Gandeste-te mai degraba la faptul ca vei trece cu bine peste toate aceste lucruri neplacute si vei fii mai puternica. Fii deschisa si pregatita schimbarilor care pot aparea in viata ta!

Nu uita ca esti unica!

Nu te mai compara cu cei din jurul tau si nu uita ca nu mai e alta ca tine! Esti unica, iar acest lucru te face speciala. Este foarte bine sa iti cunosti atuu-rile si defectele tale pentru a le imbunatati.

Ce te face fericita?

Gaseste lucrul acela marunt care te face fericita si fa-ti din asta un obiectiv. Studiile au aratat ca femeile cu un obiectiv sunt mult mai fericite si mult mai increzatoare in fortele proprii.