Vin zile grele pentru parul nostru : soarele, caldura, sarea de plaja, clorul din piscina … exista multi agenti care ne pot deteriora si slabi parul , de aceea vorbim despre produse care ne pot ajuta sa avem grija de el .

Gama de produse pentru ingrijirea parului este foarte larga si de multe ori nu stim care sa alegem pentru ca nu stim care sunt cele mai potrivite pentru parul nostru. Balsamul, masca, balsamul … exista multe optiuni si fiecare ofera diferite avantaje. De exemplu, daca aveti par gras si foarte fin, cremele hidratante pot fi o alegere buna, dar numai daca alegem unele care adauga volum parului. Crema trebuie aplicata numai la radacini daca avem scalp foarte uscat si avem nevoie de hidratare, deoarece genereaza grasime la radacini. Pe https://foxi.ro/articol/produse-styling-profesionale-par gasesti o varietate de produse pentru ingrijirea parului de unde poti alege.

Daca nu sunteti sigur ce tip de par aveti, o recomandare buna pentru a gasi samponul dvs. ideal este sa efectuati un diagnostic de par. Cu toate acestea, trebuie sa va amintiti ca scalpul se poate schimba intotdeauna din cauza unor factori precum stresul, dieta, vremea etc.

  • Ar trebui sa alegeti un sampon in functie de tipul dvs. de par. Daca aveti un scalp uscat, utilizati un sampon hidratant, astfel veti evita mancarimea scalpului . Daca este uleios, folositi un sampon neutru sau special pentru parul gras.
  • Daca problema dvs. este matreata, puteti utiliza un produs cu componente de curatare profunda. In cele din urma, daca doriti sa intariti parul de la radacini, folositi produse anti-cadere sau intarire.
  • Se recomanda utilizarea produselor din linii profesionale pentru continutul scazut de saruri si aditivi, cum ar fi uleiul de struguri.
  • Trebuie sa va amintiti ca utilizarea unui produs pentru a corecta o modificare nu este definitiva. Rezolvata problema, puteti reveni la o rutina care se potriveste tipului dvs. de scalp.
  • Fiti constienti de semnele parului. Te va ajuta sa stii ce schimbari sufera si ce ar trebui sa oferi.
  • Cantitatea de sampon pe care ar trebui sa o utilizati este cea a unei nuci, dar de cate ori trebuie sa o spalati, va depinde de nevoile manecii.
  • Parul vopsit si decolorat are nevoie de produse potrivite pentru aceste tratamente, pentru a prelungi mentinerea culorii si pentru a preveni ruperea si deshidratarea. Cautati o linie care sa raspunda tuturor acestor nevoi.

A avea parul hidratat si puternic este cea mai buna scrisoare de intampinare, de aceea este recomandat sa ai grija de parul tau cu produse 100% naturale.

In plus, este indicat sa evitati utilizarea constanta a unei placi de intins si uscator, pentru a evita deteriorarea structurii parului si optati pentru produsele de vopsire cu protectoare.