Frumoasa prezentatoare marturiseste ca a fost tentata sa renunte la jobul din televiziune. Corina Caragea a vorbit depre momentele grele prin care a trecut, in care si-a dorit sa se retraga din viata publica si sa se reorienteze pe plan profesional.

„Da, m-am gandit sa dispar din zona publica. Si apoi mi-am revenit, aducandu-mi aminte ca trebuie sa imi asum drumul pe care am pasit de bunavoie. Limita intre viata publica si cea privata este invizibila pentru multi oameni orbiti de click-uri, like-uri si bani. Eu nu renunt la ea însa. Mai greu este pentru cei dragi mie, oameni normali, necunoscuti, care nu au nicio vina si nu isi doresc sa fie vizibili. Si in mare parte prietenii mei nu sunt parte din showbiz”, a declarat Corina.

Bruneta are si un blog pe care il foloseste des pentru a dezbate diverse subiecte. „(…) momentele mele private raman asa – private. Daca oamenii ma vad in fiecare seara in sufrageria lor la TV, nu inseamna ca eu ii invit in dormitorul meu. Exista o limita a intimitatii pe care nu vreau sa o treaca nimeni”, a completat vedeta.

Sursa: Wowbiz.ro