Ei spun ca prima impresie este cea care conteaza cel mai mult, deoarece acolo ne facem o idee despre cum poate fi persoana cu care avem o intalnire sau imaginea care reflecta atitudinea si poate aspectul acesteia. Am putea spune ca femeile sunt mai meticuloase in ceea ce ne dorim de la un barbat la prima intalnire , dar au si asta ceea ce inseamna ca poate nu mai exista intalnire sau ea nu este femeia la care se asteapta. 

Este adevarat ca fiecare barbat este foarte diferit in ceea ce cauta de la o femeie, dar a fi o prima intalnire este un eveniment oarecum special, de obicei invitatia vine de la mai mult de un barbat , de aceea trebuie sa fie putin mai flexibili . , dar lucrurile pe care un barbat le uraste la o intalnire  trebuie sa tinem cont daca vrem ca el sa devina acel partener pe care ni-l dorim. 

Au fost intrebati mai multi barbati si acestea au fost raspunsurile care au coincis cel mai mult, IN CUplu va arata sfaturi pentru a nu face din prima intalnire ceva nedorit pentru ei. 

Lasa-i sa vorbeasca despre fostul lor. O prima intalnire este inceputul a ceea ce ar fi un cuplu in viitor, prin urmare trebuie sa lasati trecutul in urma si daca exista ceva pe care il urasc este ca isi scot fostul din conversatie si, dar daca comparati sau flatati in fata de el. 

Lasa-i sa arate ca sunt interesati. Daca fiecarei femei ii place sa incerce sa se imbrace bine, sa aiba elementele esentiale si, daca este posibil, sa invete despre lucruri noi, dar de acolo subiectul ei de conversatie este despre bani si arata doar interesul pentru ei, este ceva ce urasc.

Nu lasati telefonul mobil. Acesta este poate cel cu care trebuie sa se ocupe cel mai mult, intrucat in ​​aceste vremuri suntem extrem de dependenti de telefon, dar la o prima intalnire atentia este primordiala, nimeni nu vrea sa fie alaturi de cineva care pune mobilul ca prioritate.

Nu au atitudine. Este foarte stresant ca esti alaturi de cineva care se observa din momentul in care intra ca nu se simte confortabil, se pare ca a venit cu forte la loc si ca este zero disponibil sa se distreze.

Lasa-le sa fie nepunctual. Da, este adevarat, femeilor le place foarte mult sa faca lucrurile cu calm si mai mult daca este vorba de a face o prima impresie, pregatirea necesita timp, dar intarzierea la programare scade multe puncte. 

Ca nu stiu ca vor manca si vor spune „orice vrei”. Avand putina atitudine fata de acest raspuns, sunt cei carora le pare rau de ceea ce vor crede, nestiind cat iti este bugetul sau pur si simplu nestiind sa se decida, barbatii sunt adeptii femeilor care sunt sigure de parerile si deciziile lor. 

Vor sa plateasca factura. Daca exista relatii in care facturile pot fi impartite, sau platiti cate o zi fiecare dar la o prima intalnire de obicei omul este cel care invita si desi sunt cei carora nu le pasa, dar celor mai multi nu le place ca vor sa plateasca si ca dupa apar aceste neintelegeri. 

Aveti reactii supraactionate. Ca expresiile lor sunt atat de marcate incat practic par false si cu atat mai mult daca raspund la tot cu un „oh, cu adevarat” 

Lasa asta sa verifice si sa verifice ceasul. O intalnire ar trebui sa fie planificata cu timpul, de aceea ar trebui sa mergi cu timpul disponibil, cand te uiti constant la ceas este pentru ca poate ca timpul din ea pare deja prea mult, te plictisesti, ai alte planuri si ca pentru un barbat este enervant si urasc sa fie presati.

arata prost Nu este ca trebuie sa te imbraci in ceea ce nu esti obisnuit sau sa fii cineva care nu esti, dar trebuie sa incerci sa te imbraci cat mai formal daca este intr-un loc bun sau il poti intreba despre faptul ca data este undeva aventuroasa .

Respiratie urat mirositoare. Posibil ceea ce vor face cel mai mult la prima intalnire este sa vorbeasca si este chiar enervant ca exista respiratia urat mirositoare, deoarece asta o alunga mai repede pe cealalta persoana, incearca sa mananci ceva care nu o produce sau daca stii ca suferi de aici puteti aduce alternative, cum ar fi bomboane de guma pentru a va ajuta sa treceti peste noapte.