Cand inimile noastre sunt frante, de obicei ne gandim: „Ar fi trebuit sa stiu”. Chiar ar trebui sa stii? Chiar daca este, nu poti face nimic acum, decat sa te plangi si sa te plangi o vreme, scurt, si sa revii la normal. Pentru a va ajuta sa evitati aceste despartiri, va lasam o lista de situatii in care dragostea ar duce doar la angoasa.

     1. Nu te indragosti daca relatia a inceput cu pofta 

Genul de povesti de dragoste afisate pe marele ecran nu exista. Ii face pe multi sa creada ca am putea intalni si iubirea vietii noastre intr-o noapte si asta nu se intampla in lumea reala. Doar pentru ca te-ai simtit mai excitat in acea noapte, nu inseamna ca cealalta persoana s-a simtit la fel. Barbatii probabil stiu mai bine diferenta dintre o conexiune fizica si una emotionala, dar se intampla si invers si foarte mult. Fie ca esti barbat sau femeie, trebuie sa fii clar in privinta asta, altfel vei ajunge cu inima zdrobita.

     2. Nu te indragosti stiind ca exista un termen limita 

Schimbati tara sau orasul intr-un an. Daca din orice motiv relatia ta are un termen limita in care te vei desparti, acesta va fi sfarsitul drumului comun. In mod normal, nu ai incerca sa sapi o groapa intr-un cul-de-sac pentru a trece, nu-i asa? Te-ai intoarce si ai alege o alta cale, acesta este raspunsul ce sa faci in aceasta situatie.

     3. Nu va indragostiti daca exista o distanta intre voi

Relatiile la distanta necesita mult efort, deoarece te pun intr-o situatie de lupta emotionala continua. La un moment dat, unul dintre cei doi se va intreba daca asta merita, cand se va intampla acest lucru, nu vei inceta sa te intrebi daca si celalalt membru al cuplului se intreaba acelasi lucru. Tensiunea creste pana cand relatia se termina.

     4. Nu te indragosti de cea mai perfecta dintre relatii 

Stim, nimeni nu te intelege pentru ca nimeni nu are genul de conexiune pe care o ai tu, e special, ceva din alta lume, exceptional, magic… Newsflash: Asa crede toata lumea despre dragoste, indragostirea la un asemenea nivel. adanc este cel mai bun sentiment din lume, ca dragostea, acele ganduri, invita, de asemenea, cele mai rele sentimente si cea mai mare dezamagire.

     5. Nu te indragosti „in ciuda a ceea ce spun” 

Mediul tau va avea intotdeauna mii de motive stupide pentru care nu ar trebui sa fii alaturi de persoana care esti, viata trecuta, originea, fizicul sau abilitatile lor. Ei bine, nu-ti face griji, toti acesti oameni doar se prostesc si o vei face daca te opresti sa-i asculti. Acum, daca prietenii si familia tai sunt cei care dezaproba acea relatie, oamenii care te iubesc cu adevarat si isi doresc ceva pentru tine, cu siguranta e ceva in neregula. Intotdeauna vor avea o viziune mai obiectiva, daca toata lumea arata un fel de respingere, nu pierde timpul evaluand daca familia ta nu te intelege sau ar trebui sa alegi alte tipuri de prieteni care se gandesc mai mult la fericirea ta, pentru ca cel mai probabil vei fi ramas in pace..

     6. Nu va indragostiti daca se declanseaza o alarma 

Cel mai sigur este ca vrei sa-l ignori, pentru ca te distrezi grozav si te distrezi in copilarie. Daca stii sa asculti toate partile creierului tau, vei observa ca exista una care iti spune ca intri intr-o relatie periculoasa, incearca sa asculti acea alarma inainte ca inima sa o reduca la tacere pentru totdeauna, daca ramane tacuta. va fi prea tarziu, dar Dupa zile, luni sau chiar ani (daca esti cea mai rabdatoare persoana din lume) asta nu-ti va face decat durere.

     7. Nu te indragosti daca stii ca cealalta persoana nu o va face. 

Pe scurt si ca un plus, nu te indragosti de o persoana cu probleme de angajament. Si nu te scuza „nu stiam ca nu a fost comis”, stiai, ceea ce se intampla este ca te gandeai ca poti schimba, iar asta nu se intampla. Nu poti modifica sau schimba o persoana dupa bunul tau plac, ea va face mereu ce vrea si cu siguranta te va lasa cu inima zdrobita.

     8. Nu te indragosti a doua oara 

 Indragosteste-te deodata, simti acea fericire magica pe care doar dragostea ti-o poate transmite, profita de ocazie pentru a te simti iubit si special. Stapani ai lumii, pentru ca va aveti unii pe altii si nimic altceva nu conteaza. Dar asta e, daca iti frang inima o data, e suficient, sa nu faci aceeasi greseala de doua ori, sa repeti acelasi lucru a doua oara, nu compenseaza pe toti.