UPDATE: Travka revin pe scena

8 martie 2010 | postat de herminedirt

travkaDupa cum v-am anuntat inca de aseara, Travka s-a reunit. Iata acum si comunicatul oficial al formatiei:


"Cei cinci membri ai trupei Travka si-au reluat activitatea dupa aproape 2 ani de pauza si vor sustine primul concert joi, 15 aprilie 2010, in clubul The Silver Church din Bucuresti.

Travka s-a infiintat in 2002 in Focsani si a lansat doua albume – "Corabia Nebunilor" (2005) si "Vreau sa simt Praga" (2007).

Trupa va avea aceeasi componenta, respectiv: George Gadei - voce, Alexei Turcan - chitara, Misha Galca - chitara, Mizdan - bass si Cristian Chirodea - tobe.

"Vreau sa simt Praga" este primul album lansat sub licenta Creative Commons in Romania. Albumul a fost lansat pe internet si s-a putut downloada gratuit.

In cei 6 ani de existenta trupa Travka a avut peste 250 de concerte.

Despre acest eveniment, George Gadei declara:

"A trecut ceva timp de cand Travka s-a desfintat... ori a vrut sa se desfiinteze. Dar se pare ca nu prea a reusit sa se desfiinteze, pentru ca daca ar fi reusit, titlul acestui "comunicat" ar fi fost "Travka se reinfiinteaza"... Pe cat de firesc mi s-a parut ca suna atunci "desfiinteaza", pe atat de nostim si ciudat imi suna acum "reinfiinteaza". Asadar, imi dau seama, dupa un an jumatate, ca Travka nu s-a desfiintat, ci mai degraba s-a dezbinat intr-un moment ca sa se reuneasca in alt moment...

Si totusi ceva nu se leaga... Cand scriu acest mesaj realizez cat de usor e sa arunci cuvintele si cat de mult sau deloc isi gasesc ele sensul in realitatea fiecaruia.

Dar pana la urma ce e real? Cum poti exprima realitatea? Cred ca realitatea poate fi exprimata cel mai bine prin metafore... Dar ce nevoie am sa caut o metafora cand exista Travka? Asadar cumva mi se pare firesc sa nu ma mai pierd in termenii mai sus mentionati si sa spun simplu ca Travka se reuneste.

Travka se reuneste pentru cei care primesc acest lucru firesc.

Cuvintele din acest text nu pot exprima ce s-a intamplat in acest timp de "desfiintare"... pregatim noul si revenirea din mult mai multe motive decat cele care ne-au dezbinat, sunt multe de povestit si de cantat, intr-un an si opt luni s-au intamplat ceva fenomene social-umane care ne provoaca...si cat mai exista ceva timp, o sa incercam sa intram in el cu cei care au ramas si asteapta ceva... Un raspuns, un gand...

Travka exista! Si pregateste muzica!"

15 comentarii la “UPDATE: Travka revin pe scena”

 1. mihnea blidariu spune:

  super tareeee!!!!!!!

 2. Lupul din Carpati spune:

  DA DA DA DA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. s73j4r spune:

  Sa va dea Dzeu sanatate si putere de munca si draq sa va ia daca va mai despartiti vreodata :) pai noroc cu LUNA AMARA ca altfel ma sufocam :) Toata stima si respectul si prima bere o dau eu in silver church !

 4. Mirel spune:

  Ne vedem pe 15!

 5. bogdan spune:

  ce balarii scoate maestrul george

 6. RoX spune:

  Ce veste frumoasa :D

 7. serban spune:

  mi-ati facut ziua mai buna ! multumesc.

 8. Andreea spune:

  Slava domnului!
  Asta a fost o"tinere in suspans"sau ce? :D
  Tot respectul nostru si va asteptam cu drag in Silver Church!

 9. x spune:

  revin de pe un acoperis cat de tare =))))

 10. kraciu spune:

  ce suuuper tare!!! abia astept sa va vad in tm! :D

 11. bogdan-stereofeelings spune:

  prea tare frate in sfarsit il vad iarasi pe gadei pe scena.bafta multa si spor la treaba

 12. kelye spune:

  Frumos frumos...dar eu nu vad concertul in programul Silver Church ... :(

 13. Ethel Wise spune:

  Se mai intampla si minuni :)

Comenteaza