Sexul salbatic este departe de ceea ce poate sa insemne pornografia, este mai mult pornit din pasiunea de a avea totul, de a face totul si de a poseda ceea ce crezi ca ti se cuvine intr-un moment inoportun si total nepremeditat. Sexul salbatic poate fi intretinut si realizat in compania unor obiecte pentru stimulare erotica sau in compania unor jucarii sau jocuri, ori pur si simplu dezbracati de inhibitii.

Atunci cand ai astfel de porniri, fie iti vine sa sari pe persoana de langa tine si sa o savuzeri din plin, fie sa o alinti incet si apoi sa izbucnesti intr-un incendiu. Cum faci sex salbatic sau ce trebuie sa accepti in timpul unei astfel de partide, e foarte simplu, atata timp cat totul se rezuma la placere si la ceea ce doresc ambii parteneri si nu in ultimul rand la rezultat. Atunci cand ai astfel de porniri, se intampla ca persoana care le cauzeaza sa nu iti fie tocmai familiara, deoarece te inhiba acest aspect si mai mult decat atat, se intampla sa fie o persoana care arata exact dupa gustul tau si se pliaza corespunzator nevoilor tale.

Trebuie sa recunoastem ca exista anumite persoane care chiar au acel „vino-ncoa”, numit si sex appeal, care te fac sa te dezbraci de inhibitii si sa te arunci intr-un val – vartej continuu. Dar cum spatiul in care te afli nu este intotdeauna cel mai prolific, va trebui sa-ti temperezi pornirile si astfel sa iti cizelezi simturile, asteptand momentul propice, care cu siguranta nu va mai duce la satisfacerea nevoilor initiale. Curios este ca in cadrul unui cuplu rar se intampla sa aiba loc astfel de evenimente, deoarece nu toti stiu sa se priveasca ca si o necesitate fireasca, intervenind in foarte multe cazuri monotonia.

Cand simtim nevoia de sex salbatic?

Nu numai barbatii sunt cei care reusesc sa dezbrace cu privirea femeile, ci si acestea au un anumit tip de masculi peste care s-ar urca fara inhibitii, lasandu-se purtate de nevoia de a avea si de a simti. Sexul salbatic se defineste strict prin actul sexual care are loc fara prea mult preludiu si fara prea multe dulcegarii, deoarece el este pornit din dorinta nestavilita de a ajunge cat mai repede la punctul culminant, deci la orgasm, si in nici un caz de micile placeri de inceput. Atunci cand o femeie vrea sa faca acest tip de sex, nu se gandeste ca are nevoia de a fi rasfatata ci vrea sa fie cea de deasupra, cea care controleaza si care manipuleaza toate miscarile pana cand este satisfacuta in cel mai animalic fel. Prin animalic a nu se intelege violent si nici vulgar, deoarece la urma urmei toti suntem fiinte cu nevoie fiziologice si toti vrem sa avem parte de picanterii in viata.

Pentru barbati sexul salbatic se rezuma cam la acelasi nivel de atractie fizica si porneste din dorinta de a cuceri cat mai mult si de a se simti probabil „regele junglei”. Nu trebuie sa uitam ca barbatii sunt si destul de orgoliosi si o astfel de partida pentru ei trebuie sa desfasoare fara conventii, fara tipare si fara clisee. Totul pur sexual, in cadrul caruia intervine ratiunea de a demonstra ca se poate si mai bine. Insa pentru barbati un lucru foarte interesant este ca atunci cand simt nevoia de sex salbatic, le place si sa fie manipulati nu numai sa manipuleze si au nevoie adesea de jocuri palpitante, care ii excita la culme, facandu-i sa se simta controlati de o felina puternica, asa cum este cea din patul sau, in acel moment.

Ca si concluzie la acest capitol putem rezuma faptul ca orice femeie si orice barbat simte nevoia de sex salbatic in momentul in care atractia fizica este atat de puternica incat pot sa uite cu usurinta de datoriile de acasa sau de morala, sau de orice norme conventionale ale societatii care ne fac sclavii ratiunii. Dorinta naste nevoi si nevoile duc la satisfacerea imediata. Preludiul este in zadar, rezultatul cat mai rapid si cat mai perfect de intens fiind o regula indispensabila, plina de trebuinte trupesti. Nu trebuie sa fie nici o rusine si in nici un caz nu trebuie sa ne inhibam aceste dorinte animalice, deoarece in defnitiv oamenii sunt condusi mai mult de instinct desi cu timpul reusesc sa uite de acesta. Dar in situatii limita se pare ca este cazul sa uitam de tot ce ne inconjoara si sa ne lasam pur si simplu dusi de val.

Ca ultim sfat, pentru a avea o partida de sex salbatic reusita, trebuie sa stiti sa uitati de dragalasenii sa nu dati curs frustrarilor, sa lasati totul in acel colt intunecat in care se ascunde nivelul vostru de viata zilnic. Desi poate niste lumanari cu o aroma puternica ar da ceva sare si piper acestei aventuri cosmice, cine se mai gandeste la ambianta in momentul in care e pe cale sa urce pe culmile unui orgasm adevarat?!