#ÎmpreunăRezistăm: concert caritabil pentru victimele de la #Colectiv la Arenele Romane

11 noiembrie 2015 | postat de altinnuendo"Grupul de ajutor #ÎmpreunăRezistăm organizează sâmbătă, 14 noiembrie, un concertul caritabil cu același nume, Împreună Rezistăm, toți banii strânși din vânzarea biletelor fiind destinați victimelor și familiilor victimelor, la care vor ajunge prin intermediul Fundației Estuar. Concertul are loc la Arenele Romane, în cort (acoperit).

Biletele (în număr de 1.500) pot fi achiziționate cu 50, 100 sau 150 lei (în funcția de generozitatea fiecărui cumpărător) online pe www.iabilet.ro şi în format fizic de la Magazinul Muzica şi Hard Rock Cafe, din reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, de la agenţiile Perfect Tour din toată ţara, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate (doar in limita disponibilității) şi de la intrarea la concert, în ziua evenimentului (14 noiembrie).

Facebook event.

#ÎmpreunăRezistăm - concert caritabil pentru victimele #Colectiv:

- 15:00 - open doors
- 16:00 - Tiarra
- 16:25 - Aeon Blank
- 16:50 - 9.7 Richter
- 17:15 - Coma
- 17:45 - Sophisticated Lemons
- 18:10 - Harlequin Jack
- 18:35 - The Kryptonite Sparks
- 19:00 - R.O.A.
- 19:30 - H8
- 19:55 - Abigail
- 20:20 - Paraziţii
- 20:50 - Breathelast
- 21:15 - Şuie Paparude
- 21:55 - E.M.I.L.

Grupul de ajutor #ImpreunaRezistam este o comunitate de voluntari, fără niciun fel de implicare politică. Componența actuală:

1. DARK SIDE Booking Academy - organizare și coordonare concert caritabil Bucureşti;
2. Asociaţia Beyond the Line Production - organizare concert caritabil Bucureşti;
3. Fundaţia Estuar - strângere de fonduri și donarea acestora familiilor victimelor tragediei + consultanță psihologică;
4. AsProAs - suport asistență socială pentru familiile victimelor;
5. olivia_vladoianu@yahoo.com – consultanță juridică;
6. Blackhawk Security - Securitate și coordonare în teren;
7. The Kryptonite Sparks – grafică;
8. Hurdis PR - identificare familii victime pentru donarea banilor strânși de Fundația Estuar + coordonare Comunicare şi PR + mulți alți voluntari.

Contact: impreunarezistam@dark-side.ro sau cristina@hurdubaia.ro.

#ÎmpreunăRezistăm #Colectiv

Reguli de acces:

Porțile se deschid la ora 15:00. Accesul în spațiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată.

Sunt puse în vânzare un numar limitat de 1.500 de bilete, fiind capacitatea maximă acceptată. Deoarece evenimentul este unul special şi biletele ce vor fi disponibile pentru acest eveniment vor avea preţuri speciale. Nu emitem niciun fel de invitatie. Ţinând seama de natura şi scopul evenimentului, toată lumea plăteşte intrarea.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi în format fizic din reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Magazinul Muzica si Hard Rock Cafe, de la agenţiile Perfect Tour din toată ţara, dar si de pe cele 1500 de automate self-serving ZebraPay , urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate (in limita disponibilitatii!) si de la intrare, de la casa de bilete amplasata in dreptul caii de acces.

Cand posesorul biletului face accesul, biletul va fi preschimbat într-o BRĂŢARĂ pe care posesorul ARE OBLIGAŢIA să O POARTE PE TOT PARCURSUL EVENIMENTULUI, din motive de securitate. Ruperea brăţării duce cu sine ANULAREA biletului! În cazul în care spectactorul părăseşte locul evenimentului, biletul/brăţara îşi pierde valabilitate.

În incinta cortului NU SE FUMEAZĂ. Vom amenaja un spaţiu special pentru fumatori.

NU VA FI PERMIS accesul în cadrul evenimentului cu băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice marime, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, explozibili, arme de foc, arme albe, bannere susţinute de bete, spray-uri, lasere, substanţe halucinogene, scaune, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Minorii cu vârstă de sub 16 ani pot participa la eveniment doar însoţiţi de părinţi sau de un adult tutore, iar acesta va răspunde de minor întrucât organizatorii nu îşi pot asuma responsabilitatea pentru copiii lăsaţi neînsoţiţi.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la eveniment a copiilor sub 12 ani.

Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Organizatorii roagă publicul:

- pe toată durata evenimentului, spectatorii vor avea la dispoziție un punct medical pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților, organizatorului și cele ale pompierilor sau cadrelor medicale.
- să se adreseze echipei de securitate, pompierilor, cadrelor medicale sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli (emisii de substanţe periculoase; avarii şi accidente; accidente majore; incendii; explozii; etc ), sa nu se panicheze si sa intreprinda actiuni ce pot duce la agravarea situatiei ci sa respecte cu strictețe instrucțiunile și indicațiile primite din partea persoanelor abilitate.
- să nu se apropie sub nicio formă de baricadele de la scenă, astfel încât toți participanții la spectacol să poată beneficia de vizibilitate optimă în condiții de maximă siguranță.
- să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
- să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la eveniment, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun sau a serviciilor de taximetrie ori car pooling.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment."


[Sursa: Comunicat de presa.]

Un comentariu la “#ÎmpreunăRezistăm: concert caritabil pentru victimele de la #Colectiv la Arenele Romane”

  1. Adina spune:

    Si nu este nici primul, am vazut si alte trupe si solisti care fac concerte pentru a strange bani si a-i ajuta pe cei ce au avut de suferit in urma accidentului de la Colectiv. Ceva impresionant si de laudat. Felicitari!

Comenteaza