Trupa Karpov Not Kasparov a lansat un nou EP, intitulat “Soundtrack For A Game Of Chess (part two)”

14 decembrie 2013 | postat de altinnuendo"Lansăm astăzi al doilea release Karpov Not Kasparov la Local Records. La doi ani de la lansarea "Soundtrack For A Game Of Chess", KnK lansează "Soundtrack For A Game Of Chess (part two)".

Karpov Not Kasparov este un proiect născut în 2009 ca un joc muzical de reacţie şi contra-reacţie între un drum machine şi un synth vintage. De-a lungul anilor, au folosit mai multe variante ale numelui ca Karpov vs. Kasparov, KarpovKasparov sau Trio Karpov Kasparov. Duo-ul a încorporat de atunci un artist vizual şi doi performeri de dans contemporan. Aşa a rezultat un act teatral experimental ce se întâmplă pe loc cu soundtrack-ul în timp real.

Multe dintre apariţiile de până acum au fost în locaţii mai degrabă neconvenţionale ca o frizerie, o bibliotecă publică, un sanatoriu de bătrâni, toaleta unui restaurant sau un magazin de pantofi. În toamna lui 2011, Local Records a lansat EP-ul denumit "Soundtrack For A Game Of Chess". În scurt timp, EP-ul a fost declarat printre cele mai bune materiale discografice ale anului de către Radio Romania Cultural şi Radio Europa Liberă şi a fost declarat "Albumul lunii" de către Vice Magazine.

În primăvara lui 2012, trupa a avut o serie de concerte live a căror energie a fost mărită de prezenţa pe scenă a unei baterii live. În toamna aceluiaşi an, trupa a fost într-un turneu european în Budapesta, Viena şi Berlin, urmate de Chişinău şi Sofia în primăvara lui 2013.

EP-ul se poate asculta şi downloada gratuit de la acest link.

LOCAL Records este o platformă de promovare a producătorilor de muzică nouă din România."


[Sursa: Comunicat de presa.]

Comenteaza